Giggsy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Zaglavio sam celu noc zbog nekog jebenog prevoda, pa da odmah pozelim srecu curama. Ne sumnjam da cemo odvaliti jednu Svedsku Ustajem, nadam se, barem da odgledam Francusku i Belgiju Na Milicu zaboraviti barem u narednih nekoliko dana. I sto Halvard rece, srecom da nema pitanja zute stampe da Marina ili ne daj Boze Ana, komentarisu ove izjave Mnogo me devojka razocarala. Oprostila se od repke, ne igra nigde i sad joj krivo sto je Marina odjebala kada je trazila da se vrati Hajmo, cure! Edited July 4, 2019 by Giggsy
InvisibleLight Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 7 hours ago, Giggsy said: Zaglavio sam celu noc zbog nekog jebenog prevoda, pa da odmah pozelim srecu curama. Ne sumnjam da cemo odvaliti jednu Svedsku Ustajem, nadam se, barem da odgledam Francusku i Belgiju Na Milicu zaboraviti barem u narednih nekoliko dana. I sto Halvard rece, srecom da nema pitanja zute stampe da Marina ili ne daj Boze Ana, komentarisu ove izjave Mnogo me devojka razocarala. Oprostila se od repke, ne igra nigde i sad joj krivo sto je Marina odjebala kada je trazila da se vrati Hajmo, cure! ajmo (Slatko je ono za autogram i ja imam od cuture, cvijeticanina, ace petrovica, anzulovica, arapovica, milicevica i pecarskog)
April Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 18 minutes ago, pbg12345 said: El ovo andro knego? Ne vidiš te maljave grudi? Bert Rejnolds govna da jede.
pbg12345 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 imalo je tih godina jos kosarkasa sa "kosom na ledjima" jbg, depiliranje jos nije bilo u modi, a kosarkaski dres takvog oblika
Giggsy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 I ajmo devojke, koliko ima ljudi u Areni, 7k maksimum?
Giggsy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Na padaj sada, duplo smo bolji, ne treba nam neka zajebancija ovde
steins Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Ovo je neprijatno Jeftino primismo 5 poena.Ali 8ipo minuta tvrdog presinga po terenu, ovo davno nisam video Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Recommended Posts