InvisibleLight Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 1 hour ago, Giggsy said: Ljudi, nemojte da padate na ovo. Imam Milicini autogram, kleo sam se u nju, ali ovo nije ok nikako. Ignore i podrska damama Ok..ne verujem da ce iko u repki da se potrese zbog ove njene aktivno pasivne agresije, cekam polufinale da dodjem u arenu
James Marshall Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Pa vidjelo se već godinama da je lujka i da iskače iz tog sportskog miljea, kontam da bi dala sve medalje da je neka Kardašijanka. Sve one afere, pojavljivanja po medijima i ta društvenomrežna budalesanja. Mislim, ovo prozivanje za cirku je baš dno dna, ali dotična i nije za bolji habitat.
Frank Pembleton Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Ma bre debilka željna pažnje...Meni glupo zbog sestre njene koja je još tamo...Ali tipujem da ih ne dotiče... ...shiit has hit the fan...
rock bob Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 ko prati malo vise zensku kosarku, ko je od nasih u wnba trenutno? je l sonja u finiksu? na wiki pise da jeste, ali na oficijelnom sajtu nema je u rosteru. takodje za crvendakic me zanima, je li ona u sijetlu?
Giggsy Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) 7 hours ago, InvisibleLight said: Ok..ne verujem da ce iko u repki da se potrese zbog ove njene aktivno pasivne agresije, cekam polufinale da dodjem u arenu Autogram sam pomenuo jer mi je tad delovala devojka super, ne zato sto ga imam. Dobio sam ga preko bivse koleginice sa posla, koja je imala isto misljenje o njoj. Ista koleginica zna i Jecu Brooks (ona nam je zemljakinja uostalom), tako da znam mnogo prica o nasim igracicama Ali, kao sto vec rekoh, podrska curama, sve sa strane bas na stranu Edited July 1, 2019 by Giggsy
theanswer Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Bila je Milica u ZR svaki dan, pojma nemam sta se mota tu ako ima ovakav stav. Debil debil.
theanswer Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Koja je fora sa SK i prenosima ovog prvenstva, zašto danas ne prenose? Ide vimbldon na 11 jebenih kanala.
levi Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 prelomila mala Alemand kvačilo trojkom na -2. mada su posle pomogle i Slovenke glupom nesportskom u penal završnici
J.R. Cash Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Celu utakmicu joj se sklanjaju, na tome koncipiraju odbranu i ona pogodi odlucujuci sut.
theanswer Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 A i Slovenke su promašile u zadnjih minut i nešto 4 šuta ne dalje od 3 metra od koša, ova pogodi iz kornera i eto
J.R. Cash Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 https://tvin.rs/tvin/sport/445080/video-milica-dabovic-nastavlja-bije-marini-maljkovic-ume-samo-vredja-njoj-niko-odgoara
Jimmy Kowalski Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Uuuu, Marina bi morala da objasni javnosti zasto nije pozvala jednu Milicu Dabovic i da odgovori na ove vrlo ozbiljne optuzbe. Ovakve stvari ne smeju da se gurnu pod tepih..
Goranz Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Ne pokazujte ovaj video Giggsyju, ko zna na šta bi bio spreman sa autogramom.
renne Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 jebo te Quote "Rekla sam sve u dobrom trenutku, devojke su prošle. Neću se zaustaviti na ovome. Imam još puno da kažem. Sve što sam želela u životu je da budem srećna. Bila sam maltretirana od strane Marine, uvek me je vređala, mene i sestru. Htela je da budem taster kao Dajana. Ne želim da je prozivam, ona je takva kakva je. Ja nisam izabrala tako nešto. Dajana je pljuvala sadašnjeg kapitena, ne može to tako". Milica objašnjava zašto se povukla iz reprezentacije. "Povukla sam se jer nisam mogla da slušam Marinu kako vređa sestru. Ona je jedva čekala da Dragan Đilas ode iz Saveza. Ne znam zašto. Čekala je to, ali joj sada ne odgovara ni Danilović. Ona je sama sebi dovoljna", zaključila je Milica Dabović.
Recommended Posts