September 28, 201410 yr Nismo baš morali da primimo ovoliko poena a sa tri napravljena faula za celu četvrtinu,ali sem toga svaka čast.
September 28, 201410 yr Vodjstvo. Ah, nije vise :) Nisam sto godina gledao zensku kosarku, bas je razlika, ovo mi nekako tuzno za gledanje.
September 28, 201410 yr Mi igramo fantastično. Šteta što ćemo se verovatno raspasti,ali generalno igramo mnogo hrabro. Srazmerno konkurenciji ovaj ženski američki tim je jači od muškog iz Španije
September 28, 201410 yr Za konkurenciju ćemo da vidimo. muški tim iz Španije nije imao nikakvu konkurenciju
September 28, 201410 yr Po ocekivanju, padamo, ali svaka im cast za onih 30ak minuta Kidamo Kinu! Edited September 28, 201410 yr by Giggsy
September 28, 201410 yr Fina hemija u timu, nastaviću da pratim. Inače gledam sa ćerkom, sa devojkama se lakše identifikuje, navijamo iz sve snage. Kad smo počeli da gubimo, preventivno otpevao buji paji da se ne demorališe. Obećao sam i da ću joj šapnuti rezultat dok bude sanjala.
September 28, 201410 yr Koje ekipe su mnogo jake ovde, osim USA? Gledam kostura, najverovatnije zavrsavamo kao drugi, u 1/8f na boljeg iz Kuba-Koreja, u 1/4f na Turkinje, a u 1/2f verovatno na Spaniju.