renne Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Iman na usopen sajtu, instaliraj samo holu plugin, pa odaberi usopen i imaš da biraš teren koji želiš
valter Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Sta se desava sa Marejem?Nisam gledao,pa me rezultat malo iznenadio.Mozda opet neka povreda?Stepanek ispade,a jedva skupi gemova za set.
Garnirung Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Pa raspad u trećem I on je izgleda mislio da će Robin da se samoubije. Mada nije još gotovo, malo je živnuo, a i uvek postoji i varijanta 2, da Hase krene sa čoukanjem. Recimo kao sa ova 2 smeča u aut
valter Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Izvuce ce Marej.Cini se da ima problema sa nekom povredom.Da je imao nekog boljeg igraca protiv sebe ne bi se izvukao.
Garnirung Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) Imao je Robin sasvim finih prilika da se ode u peti set, ali kad krene tvrdo, nema tu kvaliteta. Bojana je negledljiva. Nikakve promene u igri. JJ ovakve doručkuje. Edited August 25, 2014 by Garnirung
renne Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Izvuce ce Marej.Cini se da ima problema sa nekom povredom.Da je imao nekog boljeg igraca protiv sebe ne bi se izvukao.Ma kakvi. Klasično Marijevo foliranje
duda Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Iman na usopen sajtu, instaliraj samo holu plugin, pa odaberi usopen i imaš da biraš teren koji želiš ja numem to da uradim, pokušala, neuspela aj' stepbajstep za nas neznalice
renne Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 kucaš u gugulu ovo Hola Better Internet - Chrome Web Store pa onda instaliraš, pojavi ti se gore desno gde su ti i ostli addoni za hrom. Klineš i uključiš. U padajućem meniju gde piše Enter site... uneseš http://www.usopen.org/index.html, ideš na live i to je to
duda Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 kucaš u gugulu ovo Hola Better Internet - Chrome Web Store pa onda instaliraš, pojavi ti se gore desno gde su ti i ostli addoni za hrom. Klineš i uključiš. U padajućem meniju gde piše Enter site... uneseš http://www.usopen.org/index.html, ideš na livei to je to sve sam to uradilo, unela sajt, iskače mi gore desno taj hola prozor ali neće, kaže ne mož u srbiji
Garnirung Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Na firefoxu još uvek radi onaj modify headers za live stream sa sajta.
renne Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 sve sam to uradilo, unela sajt, iskače mi gore desno taj hola prozor ali neće, kaže ne mož u srbijiPa jel uključen, jel zelen?
duda Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) gde se to vidi ? ed. ukjučim sena sajt preko hole, gore gde je znak za holu stoji mi američka zastavica, ali neće da radi Edited August 25, 2014 by dùda
renne Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Pa gore kad klikeš na holu, ako je uključen onda se zeleni
duda Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) pa uključeno je, iskače mi na sajtu, kao da li radi, da li ne radi, probava neke druge servere ali ne uspeva ne razumem u čem je fora ed. prošle godine je bilo nešto komplikovanije, bilo više koraka da se uradi, ali je na kraju radilo Edited August 25, 2014 by dùda
renne Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Otvori ovde besplatan nalog, prati dalja uputstva sa sajta, nalog traje 15 dana, taman koliko i us open i gledaj http://www.smartdnsproxy.com/
Recommended Posts