Garnirung Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Hehe, sabijanje u 5. gemu sa 0 @theanswer u normalnoj situaciji obično budu krš mečevi na wta strani, ali na ovom us openu su sigurno barem zanimljiviji od atp, ako ne bolji Edited September 1, 2014 by Garnirung
Dark Wader Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Jebote, ova vrišti i kad servira... :isuse:
theanswer Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Azarenka proslavlja svaki poen kao da je championship point al džaba. 5:4
Garnirung Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dobro je, konsolidovala je. Ajmo sad brejk...
theanswer Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Hehe, sabijanje u 5. gemu sa 0 @theanswer u normalnoj situaciji obično budu krš mečevi na wta strani, ali na ovom us openu su sigurno barem zanimljiviji od atp, ako ne bolji Ma ja to više zbog kladionice. Koliko su mi živaca i para izbili iz glave ne zna se broj. Mada u poslednje vreme sve je više tih raspada koji se dešavaju teniserkama i na ATP-u.
theanswer Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Mislim da je Azarenka za set napravila 2 ili 3 winnera.
Garnirung Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ma ja to više zbog kladionice. Koliko su mi živaca i para izbili iz glave ne zna se broj. Mada u poslednje vreme sve je više tih raspada koji se dešavaju teniserkama i na ATP-u. I feel your pain :) Ajmo Aleks, tovari...
bergasa19 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Robredo i Vavrinka igraju lepoticu turnira.
Dark Wader Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ajde mala ubaci prvi servis bar jednom... u PM...
theanswer Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Dobro je. Kaže ovaj sa ESPN-a "Can you spell Cinderella?" :D
Recommended Posts