Lead Farmer Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Oglasili se i prvi Bljuc™ strucnjaci. Problem resen, prva (polu)Srpkinja u ovogodisnjem cetvrtfinalu.
Max Morlock Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Auu šta Nole radi Kolšrajberu... Već je 5:0 a ne igraju 20 min. Al ajd' nije bitan rezultat koliko je napaljen na igru... It was about time ;) Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Arkadija Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ja sam se tek vratila kući, i mislim da Novak još nije ni počeo da igra, a ono 5:1 i servira za set.
Max Morlock Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Malo su poranili, braća Brajeni su bili brzi mada je drugi set bio TB. Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Zli Gli Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 5:5 u drugom ali je spasao set loptu na guzove, moglo je lako biti 1:1. Filip mnogo bolji posle loseg prvog seta, oslobodio se i sad imamo nesto vise od lakseg treninga.
Zli Gli Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Pa tako nekako :D Nume Filip protiv Njoleta da pruzi svoj maksimum, valjda mu ne lezi njegov stil igre ili sta vec...
Yoda Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Bogme, Kohli je prosuo drugi set, Novak se prepao na 4:5.
Timmy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ma da, usrao se Novak vodjstva od 2:0, zna da je to najopasniji rezultat...
Arkadija Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Odličan meč. Smiljan Banjac ga je već smestio u finale
Timmy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dobi Marej prvi set 7:5. Ocekujem tu veoma dugu borbu sa nesto vecim sansama Mareja (pre ovog seta sam mislio da je mozda i Conga blag favorit)
duda Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dobi Marej prvi set 7:5. Ocekujem tu veoma dugu borbu sa nesto vecim sansama Mareja (pre ovog seta sam mislio da je mozda i Conga blag favorit) i ja isto a sad vidim da je conga baš loš nadam se da će se popraviti jer im želim još 4 duuuuga seta stalno pričaju da su uslovi za igru jako teški zato se i novak verovatno uozbiljio da završi meč što pre inače bi sigurno zabrljao bar jedan set, ono, izgubio prednost brejka ili sl. džini loša zasad a i volela bih da prođe makarova, mnogo nadmena džini
valter Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Novak je rutinski,manje rutiski u nekim trenucima,odradio mec.U trecem setu je bio rumen u licu,bice da je tamo bas toplo.Inace meni je Kolsajber jedan od tenisera koji moze mnogo vise.Ima znanje. Nikad igrac od Conge Bravo za Makarovu
FPLS Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Slab početak Krunićke, u prva 3 gema uzela samo 3 poena... Ajde mala, ne daj se!
theanswer Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Kakav servis gem je sad odigrala,počeću ponovo da pratim ženski tenis zbog nje.
Recommended Posts