August 31, 201410 yr Iskreno receno Sarapova me toliko nervira da navijam za Karolinicutm, a da je tenis dobar to sigurno.
August 31, 201410 yr Author Iskreno receno Sarapova me toliko nervira da navijam za Karolinicutm, a da je tenis dobar to sigurno.+1
August 31, 201410 yr I naravno, pola sata se zadržala na pauzi. Jao koliko je ne podnosim, koliko je ona bezobrazna Nisam pratio...pa sta je bilo, Karolina dosla i svi cekaju Sarapovu 20 minuta? Edited August 31, 201410 yr by Nesh
August 31, 201410 yr mariju i serenu (nike dive), niko ne sme da opomene pa taman i da između svakog poena prave pauze po pola sata to postaje baš iritantno a tek ono konstantno okretanje dupeta protivnicama pa vrištanje, ko da je kolju jbt mnogo mi žao što je ziki isp'o eed. e to sa dugom pauzom, to ovaj put nema veze sa šarapovom, to je normalna pauza od 10 minuta između setova kada su visoke temperature Edited August 31, 201410 yr by dùda
August 31, 201410 yr Author da, i onda je Čičak kao nešto blago opomenula, pa se ova još kao i naljutila zbog toga, pa sad počela amerno još više da odugovlači i još više da vrišti. Sad se Karolina žalila
August 31, 201410 yr jbt, ove dve će da padnu mrtve posle ovoga ali kao da se bore na život i smrt neverovatno