duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 On 31. 8. 2014. at 10:00, renne said: samo da joj se maskara ne razmaže i da joj vetar ne raznese frizuru a i manikir mora da se sačuva
Timmy Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ajde ne preterujte. Pricate o skoro najkonstantnijoj top10 igracici poslednjih10 godina. Da je i blizu kako pisete ona bi sad bila kao neka Kurnjilova. Ne mislim na lepotu :)
reg Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 On 31. 8. 2014. at 10:11, Nesh said: Epa ne da mi se da odgledam. Ovi sa ES2 nisu pustili ceo mec nego snimak onoga stosu oni prenosili, tako da su prekinulu na 4:2 za Krunicku i sad ide snimak meca Nisikorija. U cemu je fora sa Europsortom, jel imaju oni nekakvu autonomiju kada su u pitanju prenosi/snimci?. Cemu ta dva kanala ako ne mogu da puste snimak drugog najveceg iznenadjenja na US Openu, koje je priredila teniserka iz Srbije.
renne Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 On 31. 8. 2014. at 11:30, Timmy said: Ajde ne preterujte. Pricate o skoro najkonstantnijoj top10 igracici poslednjih10 godina. Da je i blizu kako pisete ona bi sad bila kao neka Kurnjilova. Ne mislim na lepotu :)Pa sama je pričala posle meča sa Serenom da nije mogla da se nagleda same sebe na big screenu, i da je gledala da joj se ne razmaže maskara
duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 On 31. 8. 2014. at 11:30, Timmy said: Ajde ne preterujte. Pricate o skoro najkonstantnijoj top10 igracici poslednjih10 godina. Da je i blizu kako pisete ona bi sad bila kao neka Kurnjilova. Ne mislim na lepotu :) a neki dan, posle meča sa larson je na pitanje ''da li ćeš sada da gledaš meč svoje potencijalne protivnice ?'', odgovorila da ide kod frizera i manikira, koga sada briga za tenis ok, mi se malo zezamo sa jelkom, al' ima toga kod nje, tj, fokusa u nedoba ne nešto što nije tenis
duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 upravo slušala jelenin odgovor na pitanje šta zna o svojoj sledećoj protivnici ''pa ne znam ... nisam nikada igrala protiv nje ... znam da su rekli za nju da je potencijal, ali ne znam, nisam je nikad gledala, možda nešto kao hingis ....'' i sve u tom stilu
Zli Gli Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 (edited) A sto ste pisali za ovu Larson na prethodnim stranama da je mala, neiskusna i slicno, kad je devojka '88 godiste? Znam da sam cuo odavno za nju ali sam posle vasih komentara morao da proverim preko gugla jer sam na kratko pomislio da ima manje od 20 godina, kad ono 26 :D Edited August 31, 2014 by Zli Gli
duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 (edited) pa nesikusna je u smislu igranja mečeva na velikoj areni ed. vidi, vidi, simon - chicken legs uzo set dači Edited August 31, 2014 by dùda
valter Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Nazalost nisam gledao Krunicevu :-(Naklon do zemlje za pobedu!Izjavila je za danasnji Zurnal da je imala srece jer joj je sve u vezi teniske karijere finansirao ocev prijatelj i zbog toga nije bila dovoljno "gladna" pobeda.Kaze da se to promenilo :D
duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 nije mi ni erani nešto mila em draga, ali volim kad izgubi bum-tras udaračica bez mozga
duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 ferer ne liči na sebe u ovom meču simon na gem od pobede
duda Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 šarapova i vozniacki vode opasnu bitku trnutno 1:1 u setovima, počinje treći preporučujem gledanje, ima fantastičnih poena i vozniacki tu i tamo napadne, ali defanziva joj je vrh, zbilja šarapovoj treba max koncentracije da dobije ovo , ipak verujem da hoće.
renne Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 I naravno, pola sata se zadržala na pauzi. Jao koliko je ne podnosim, koliko je ona bezobrazna
Recommended Posts