Jump to content

Lookalikes

Featured Replies

Za pismene sam to vec istakao.
Vrlo duhovito.Osim ispisanih prezimena, ja pojma nemam ko su i šta su ta dvojica, i verovatno nisam jedini.edit: e da, pretpostavljam zbog slike desno da retard sa čarapom na glavi učestvuje u tzv. rijeliti šovu™ Survivor, čiju nijednu epizodu nikada nisam pogledao.

Edited by Filipenko

šermadini je košarkaš olimpije, nekad pao-a, a ovaj drugi je marko bulat, nekadašnji član poznate ekipe sa juga - 'marines', danas turbo pevač i štatijaznam šta sve ne, inače moj komšija sa ceraka.

šermadini je košarkaš olimpije, nekad pao-a, a ovaj drugi je marko bulat, nekadašnji član poznate ekipe sa juga - 'marines', danas turbo pevač i štatijaznam šta sve ne, inače moj komšija sa ceraka.
Ovo se MORA znati:http://www.youtube.com/watch?v=ewkhXzvi2FA

Zahvaljujem.edit: gledam klip. Dakle, bišvi tzv. Fox, koji se i dalje lažno naziva "Prvom Srpskom", je u stvari za svoj rijeliti šov™ pozvao 100x goreg kretena od Ekrema. Za toga bar svi znaju da je budala i da ga razapinju radi zezanja. Ovaj se uopšte ne šali. Dakle, čak je i Pink nekakav estetski nivo za tzv. "Prvu Srpsku".

Edited by Filipenko

Hahhaa koji kralj ovaj Bulat... a ti Filipe ne lupaj!!! Hoces da sad postujem sliku sa FF-a gde odmah ispod datuma JNA, imas tatoo Marka Bulata!!!

Vrlo mi je drago što je očito javna ličnost u ovoj zemlji autentičan debil i psihopata.

Vrlo duhovito.Osim ispisanih prezimena, ja pojma nemam ko su i šta su ta dvojica, i verovatno nisam jedini.edit: e da, pretpostavljam zbog slike desno da retard sa čarapom na glavi učestvuje u tzv. rijeliti šovu™ Survivor, čiju nijednu epizodu nikada nisam pogledao.
Ni na kraj pameti mi nije bilo da glumim duhovitst!Znam da si veoma dobro upucen kako u bitne, tako i u nebitne stvari, te verujem da si znao (ili bar mogao lako da pronadjes) informacije o pomenutoj dvojici... stoga sam i napisao da sam vec istakao ko su pomenuta dvojica.Mozda ne Survivor, ali Farmu ocigledno pratis! :D
Max_800x600.jpgacas3.thumbnail.jpg

Ona(j) iz L Worda? :lol:Btw Babarogić i Đura su savršeni.

• 2 weeks later...

Želeo sam da mi ovo bude prvi post u novoj godini.0.jpgberbatov-lol-111208.jpg

Enzo Francescolifootballlegends-enzo_205632.jpgDiego Militodiego-milito_87121s.jpg

av-4098.jpgav-3362.jpgЗвездино и Калавера
dobro ne moze svako da bude informisan o svim sferama zivota...eto recimo ti slabo pratis sport pa samim tim ne znas ko je kosarkas sermandini...ne slusas muziku i onda je logicno da nisi cuo za marka bulata kome posvecujem sledece stihove - pevaj nama marko onu pesmu nasu, svi neka te cuju i neka ti tapsu...i jos si napisao da nisi gledao survivor gde dolazimo do zakljucka da ni televiziju ne gledas...dakle ne pratis sport, ne gledas televiziju, ne slusas muzikuthe3monkeys.jpg
:lol:

Pwned!