Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ligue 1

Featured Replies

Koga?

Nekako mi je promaklo da/kad je Jardim otisao?  :unsure:

• Replies 1.9k
  • Views 159.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Sve zaboravim da okačim, lep gest OM navijača, njima ide Jump pre izlaska na teren.    

Posted Images

Robert Moreno, bivši pomoćni trener Barcelone i Španije.

• 5 weeks later...

Četvorica igrača Marseja pozitivni

Odložena utakmica u petak

Naleteh sad na YT na neku kompilaciju golova i asistencija Dimitrija Payet-au PL, pa mi kao navijaču WHU pade na pamet da pitam kako gura u Marseju, pošto sticajem okolnosti jako slabo pratim francusku ligu.  

Prvu sezonu, odličan, igrali su finale liga evrope . Dugu godinu slab, nešto sa Garcia-om nije bilo u redu. Treću sezonu opet dobar, preporodio ga AVB.

Edited by borris_

Koje je ograničenje za publiku-vidim na Dizon-Anze da nije prazan stadion?

I na finalu kupa u julu PSG-St Etjen je bilo publike ali nešto malo, par hiljada..

Evo i u Lilu ima sigurno 10tak hiljada. Mozda pravo imaju samo sezonci ili kako vec. Koji je kriterijum kod derbija kad bi stadioni mogli biti puni. 

Inace Lil poveo, a par minuta pre toga 1 od brutalnijih startova nogom na glavu-klasican mavasi geri. 

Mogu da puste 5000 gledalaca.

43 minutes ago, borris_ said:

Mogu da puste 5000 gledalaca.

Je li ovaj Gabriel ičemu?

Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.

1 hour ago, borris_ said:

Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.

Hm... Dobro, mi smo osvojili kad smo kupili stopera iz Lillea...Pascala Zvezdaša™. Sjećam se koliko sam ga želio u Arsenalu. :isuse: 

Gervinho je bio promašaj više zbog toga što je došao u raskoraku između Cesca i Özila.

Pepe bi mogao biti uspješan kao Pires ili promašaj kao Gervinho, zavisno od toga kako nam ostatak napadačke linije bude izgledao.

Reims poveo kod Monaka, obzirom na godine mogao je i moj sapcanin poceti u zadnjoj liniji :dry:

Monaco traži penal zbog igranja rukom, a Reims u kontri 2:0. Na Varu pogledaju i vide da ga je lopta pogodila prvo u nogu pa mu se odbila u ruku, i nije penal. Zanimljivo :mellow:

Ne znam 5 igraca iz Monaka, sve neka deca. Disasi (1 od stopera koji ne znaju gde udaraju) je urpavo kupljen od Reimsa pre 2 nedelje.

Umalo i 0:3 posle odbrane Rajkovica i nastavka akcije tj. kontre.