John Coltrane Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Koga? Nekako mi je promaklo da/kad je Jardim otisao?
borris_ Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Robert Moreno, bivši pomoćni trener Barcelone i Španije.
renne Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Četvorica igrača Marseja pozitivni Odložena utakmica u petak
Jean-Luc Picard Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Naleteh sad na YT na neku kompilaciju golova i asistencija Dimitrija Payet-au PL, pa mi kao navijaču WHU pade na pamet da pitam kako gura u Marseju, pošto sticajem okolnosti jako slabo pratim francusku ligu.
borris_ Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 (edited) Prvu sezonu, odličan, igrali su finale liga evrope . Dugu godinu slab, nešto sa Garcia-om nije bilo u redu. Treću sezonu opet dobar, preporodio ga AVB. Edited August 20, 2020 by borris_
John Coltrane Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Koje je ograničenje za publiku-vidim na Dizon-Anze da nije prazan stadion?
dillinger Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 I na finalu kupa u julu PSG-St Etjen je bilo publike ali nešto malo, par hiljada..
John Coltrane Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Evo i u Lilu ima sigurno 10tak hiljada. Mozda pravo imaju samo sezonci ili kako vec. Koji je kriterijum kod derbija kad bi stadioni mogli biti puni. Inace Lil poveo, a par minuta pre toga 1 od brutalnijih startova nogom na glavu-klasican mavasi geri.
ArleKino Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 43 minutes ago, borris_ said: Mogu da puste 5000 gledalaca. Je li ovaj Gabriel ičemu?
borris_ Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.
ArleKino Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 1 hour ago, borris_ said: Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske. Hm... Dobro, mi smo osvojili kad smo kupili stopera iz Lillea...Pascala Zvezdaša™. Sjećam se koliko sam ga želio u Arsenalu. Gervinho je bio promašaj više zbog toga što je došao u raskoraku između Cesca i Özila. Pepe bi mogao biti uspješan kao Pires ili promašaj kao Gervinho, zavisno od toga kako nam ostatak napadačke linije bude izgledao.
John Coltrane Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Reims poveo kod Monaka, obzirom na godine mogao je i moj sapcanin poceti u zadnjoj liniji
levi Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Monaco traži penal zbog igranja rukom, a Reims u kontri 2:0. Na Varu pogledaju i vide da ga je lopta pogodila prvo u nogu pa mu se odbila u ruku, i nije penal. Zanimljivo
John Coltrane Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Ne znam 5 igraca iz Monaka, sve neka deca. Disasi (1 od stopera koji ne znaju gde udaraju) je urpavo kupljen od Reimsa pre 2 nedelje. Umalo i 0:3 posle odbrane Rajkovica i nastavka akcije tj. kontre.
Recommended Posts