Jump to content
IGNORED

Ligue 1

keksi krem

Recommended Posts

Posted

Koga?

Nekako mi je promaklo da/kad je Jardim otisao?  :unsure:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

322

• borris_

313

• MiddleClass

154

• levi

119

Posted

Robert Moreno, bivši pomoćni trener Barcelone i Španije.

• 5 weeks later...
Posted

Četvorica igrača Marseja pozitivni

Odložena utakmica u petak

Posted

Naleteh sad na YT na neku kompilaciju golova i asistencija Dimitrija Payet-au PL, pa mi kao navijaču WHU pade na pamet da pitam kako gura u Marseju, pošto sticajem okolnosti jako slabo pratim francusku ligu.  

Posted (edited)

Prvu sezonu, odličan, igrali su finale liga evrope . Dugu godinu slab, nešto sa Garcia-om nije bilo u redu. Treću sezonu opet dobar, preporodio ga AVB.

Edited by borris_
Posted

Koje je ograničenje za publiku-vidim na Dizon-Anze da nije prazan stadion?

Posted

I na finalu kupa u julu PSG-St Etjen je bilo publike ali nešto malo, par hiljada..

Posted

Evo i u Lilu ima sigurno 10tak hiljada. Mozda pravo imaju samo sezonci ili kako vec. Koji je kriterijum kod derbija kad bi stadioni mogli biti puni. 

Inace Lil poveo, a par minuta pre toga 1 od brutalnijih startova nogom na glavu-klasican mavasi geri. 

Posted
43 minutes ago, borris_ said:

Mogu da puste 5000 gledalaca.

Je li ovaj Gabriel ičemu?

Posted

Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.

Posted
1 hour ago, borris_ said:

Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.

Hm... Dobro, mi smo osvojili kad smo kupili stopera iz Lillea...Pascala Zvezdaša™. Sjećam se koliko sam ga želio u Arsenalu. :isuse: 

Gervinho je bio promašaj više zbog toga što je došao u raskoraku između Cesca i Özila.

Pepe bi mogao biti uspješan kao Pires ili promašaj kao Gervinho, zavisno od toga kako nam ostatak napadačke linije bude izgledao.

Posted

Reims poveo kod Monaka, obzirom na godine mogao je i moj sapcanin poceti u zadnjoj liniji :dry:

Posted

Monaco traži penal zbog igranja rukom, a Reims u kontri 2:0. Na Varu pogledaju i vide da ga je lopta pogodila prvo u nogu pa mu se odbila u ruku, i nije penal. Zanimljivo :mellow:

Posted

Ne znam 5 igraca iz Monaka, sve neka deca. Disasi (1 od stopera koji ne znaju gde udaraju) je urpavo kupljen od Reimsa pre 2 nedelje.

Umalo i 0:3 posle odbrane Rajkovica i nastavka akcije tj. kontre.