Jump to content

Ligue 1

Featured Replies

Koga?

Nekako mi je promaklo da/kad je Jardim otisao?  :unsure:

Robert Moreno, bivši pomoćni trener Barcelone i Španije.

• 5 weeks later...

Četvorica igrača Marseja pozitivni

Odložena utakmica u petak

Naleteh sad na YT na neku kompilaciju golova i asistencija Dimitrija Payet-au PL, pa mi kao navijaču WHU pade na pamet da pitam kako gura u Marseju, pošto sticajem okolnosti jako slabo pratim francusku ligu.  

Prvu sezonu, odličan, igrali su finale liga evrope . Dugu godinu slab, nešto sa Garcia-om nije bilo u redu. Treću sezonu opet dobar, preporodio ga AVB.

Edited by borris_

Koje je ograničenje za publiku-vidim na Dizon-Anze da nije prazan stadion?

I na finalu kupa u julu PSG-St Etjen je bilo publike ali nešto malo, par hiljada..

Evo i u Lilu ima sigurno 10tak hiljada. Mozda pravo imaju samo sezonci ili kako vec. Koji je kriterijum kod derbija kad bi stadioni mogli biti puni. 

Inace Lil poveo, a par minuta pre toga 1 od brutalnijih startova nogom na glavu-klasican mavasi geri. 

Mogu da puste 5000 gledalaca.

43 minutes ago, borris_ said:

Mogu da puste 5000 gledalaca.

Je li ovaj Gabriel ičemu?

Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.

1 hour ago, borris_ said:

Lyon, kada je poceo da kupuje igrace Lille-a (jedan od akcionara Lyon-a je bio vlasnik Lille-a), nikada vise nije bio sampion francuske.

Hm... Dobro, mi smo osvojili kad smo kupili stopera iz Lillea...Pascala Zvezdaša™. Sjećam se koliko sam ga želio u Arsenalu. :isuse: 

Gervinho je bio promašaj više zbog toga što je došao u raskoraku između Cesca i Özila.

Pepe bi mogao biti uspješan kao Pires ili promašaj kao Gervinho, zavisno od toga kako nam ostatak napadačke linije bude izgledao.

Reims poveo kod Monaka, obzirom na godine mogao je i moj sapcanin poceti u zadnjoj liniji :dry:

Monaco traži penal zbog igranja rukom, a Reims u kontri 2:0. Na Varu pogledaju i vide da ga je lopta pogodila prvo u nogu pa mu se odbila u ruku, i nije penal. Zanimljivo :mellow:

Ne znam 5 igraca iz Monaka, sve neka deca. Disasi (1 od stopera koji ne znaju gde udaraju) je urpavo kupljen od Reimsa pre 2 nedelje.

Umalo i 0:3 posle odbrane Rajkovica i nastavka akcije tj. kontre.