September 21, 20195 yr Reims - Monaco 0:0, četvrti klinšit Rajkovića u 6 kola, gol razlika 4:2 sledeće kolo kod PSG, tu će malo da nadoknadi
September 22, 20195 yr igrao je već Rade, doneo im je pobedu u prošlom kolu, makazicama u nadoknadi Edited September 22, 20195 yr by levi
September 23, 20195 yr @levi imas pravo, sto je najgore i video sam taj gol al sam ga “zaturio” negde posto ga nije bilo protiv Reala.
September 25, 20195 yr klinšit Rajkovića na Parku prinčeva, protiv kombinovanog tima PSG. ozbiljan Reims, najbolja odbrana u ligi sada
September 30, 20195 yr Ove subote odigrana je utakmica izmedju Lyona i Nantes (gosti pobjedili). Utakmica ke pocela u neobicajeno vrijeme za fr ligu, 13h30 radi kineskih gledalaca. Za tu priliku navijaci Lyona su napravili ogormnu koreografiju sa zastavom Tibet-a. Ne, nisu oni borci za ljudska prava, samo su zgrabili priliku da napuse FFF.
September 30, 20195 yr 2 hours ago, Meazza said: A kakve veze ima FFF sa Kinom? 2 hours ago, borris_ said: Ove subote odigrana je utakmica izmedju Lyona i Nantes (gosti pobjedili). Utakmica ke pocela u neobicajeno vrijeme za fr ligu, 13h30 radi kineskih gledalaca. Za tu priliku navijaci Lyona su napravili ogormnu koreografiju sa zastavom Tibet-a. Ne, nisu oni borci za ljudska prava, samo su zgrabili priliku da napuse FFF.
September 30, 20195 yr E to je odlicna fora. (Nejasno mi je kako sam tako preleteo preko posta ) Edited September 30, 20195 yr by Meazza
October 20, 20195 yr Rajkovic opet sacuvao mrezu, Uzasni Monako, OL, OM, otvaraju vrata top 4 za neke "autsajdere".
October 20, 20195 yr O Rajkovicu se sve više i više piše. Trenutno statisticki najbolji golman lige. Imaju dobru odbranu a Rajković im daje dodatnu sigurnost. Edited October 20, 20195 yr by borris_