November 27, 20168 yr Kavani dao gol. Hvaljen Isus! Rijedak je kao Halejev komet. Edited November 27, 20168 yr by MiddleClass
December 3, 20168 yr Kakav harakiri navijača Metza, vodili 1-0 i izroštiljali petardama golmana Lyona dok je ležao Verovatno prekid i 0-3, ovi su ludi ako se vrate da igraju. Moguće da golman i ne može da nastavi Za to vreme PSG takođe službenim rezultatom izgubio u Monpeljeu
December 3, 20168 yr To je verovatno onaj najbolji mladi golman Video sam samo treći gol, nekog Mahrezovog imenjaka. slično kao Milijaš što je dao Rensingu na Marakani, samo sa malo manje udaljenosti
December 3, 20168 yr To je verovatno onaj najbolji mladi golman ops, nisam ga prepoznao lepo reagovao kod prvog i treceg gola. jos bolja reakcija @ basel u ls. sreca mlad je
December 4, 20168 yr Grosicki u stilu Marka Fan Bastena. Dobio aplauz i od golmana St Etiena https://www.youtube.com/watch?v=8fArc3RYamw Edited December 4, 20168 yr by levi
December 10, 20168 yr Svaka cast keksiju, Monaco je hit sezone za sada. Kol mi krejzi, al cini mi se da mogu jako do samog kraja i u CL.
December 11, 20168 yr Igraju dopadljivo (najvise postignutih golova u ligama petice), pametno kupuju (poslije one lude sezone), imaju hrpu mladih i odlicnih igraca. Samo nemaju publiku (ali ipak najbrojniju na gostovanjima, sto znaci da mnogi navijaju za njih u fr).
December 11, 20168 yr Meni je to bilo čudno. Svuda redom na gostovanjima navijači Monaka. Baš mi je bilo čudno da će neko iz MC da potegne negde da gleda fudbal.