levi Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Vidim. To je neka specifična hronična povreda koja se vraća svaki put kad igraju u gostima Nema veze, našli su mu sistem u kome je produktivan, to je bitno
John Coltrane Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Ja se sad ukljucio, vidim krompiri HT. A Klajvert, boga ti, sportski direktor PSG, nisam znao.
John Coltrane Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Promasaj Kavanija sa 4m je stvarno vise tuzan nego smesan, pogotovu sto se na pocetku sezone vrteo onaj klip sa njegovim epskim promasajima. Neko ga je urekao.
Dr Arslanagić Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Bitno je da Nica nastavlja da melje... Pa na kraju sezone žetva trofeja!
ArleKino Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 @Arsla - jesi ovo fotosopom spojio Gazzu i Mourinha? :D Urugvajski Higuain sinoc opet objasnio.
zgembo Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Izgleda da je za Vasirikija sad stvarno kraj Stvarno je bio strašan potencijal. Sećam se utakmice sa Sanderlendom kad su ga iskasapili, odmah se videlo da neće na dobro da izađe. :(
ArleKino Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Rekoh ja borrisu da od njega nema nista. Onaj govnar Dan Smith moze na pice sa Martinom Taylorom, ni po cemu ih fudbal nece pamtiti nego po kasapljenju karijera fudbalera Arsenala.
zgembo Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Spisak klubova Dan Smith-a posle Sunderlanda je zaista impresivan. Trenutno igra u trećoj australijskoj ligi. Dosta je Abu podsećao na Vijeru, i fizički i igrački. Siguran sam da bi imao sjajnu karijeru da nije bilo te povrede. Šteta.
W.F.C. Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Marsej godinama igra lose, cak i one sezone kad su igrali LS zadnji put provukli su se u eliminacionu fazu. Ovo nema ni u nasoj ligi da se ne sutne na gol.
levi Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Sad tek vidim da je Rudi Garcia uzeo OM. To objašnjava neke stvari Drag mi je kao fudbalski karakter, ali mislim da je opet pogrešio u izboru kluba, i da Marsej pogrešio u izboru trenera, kao i Roma U Marseju ga čekaju isti problemi kao u Rimu, nezahvalni temeramentni južnjaci koji traže spektakl, a ne tu njegovu cica micu, 0-0, 1-0, i dominantan rival pored koga ne može da osvoji titulu. Biće dobri, biće standardno solidni, ali bez perspektive da naprave nešto specijalno. I na kraju će da ga otpuste isto kao Roma, bez pravog razloga, samo zato što im je dosadio Edited October 24, 2016 by levi
borris_ Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ne znam kako mu je igrala Roma ali kada je vodio Lille i Le Mans, timovi su mu igrali izrazito napadacki fudbal sto je bila rijetkost u ligue 1. Volio je odlicno tehnicki potkovane igrace a ne fizikalce kao ostalintimovi.
Recommended Posts