Bat Bat Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Onaj Hulk sa svetskog kao da je ukrao identitet ovom sad...lik je zver TM
Lancia Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Onaj Hulk sa svetskog kao da je ukrao identitet ovom sad...lik je zver TM ma nije zver, nego ste vi Valonci vezare.
Babu Bhatt Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Apoel završio posao, BATE je na dobrom putu :)
Cane Vukic Prebranac Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Селтик би могао проћи у Лигу шампиона без иједне побједе у квалификацијама.
Aleksandar88 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Evandro je igrao i proslu. Jbg lazni maestro nije bio dovoljno dobar novinarima ruznala, grobarima i kontraskim forumskim vedetama. Sad igra za Porto na nivou koji Crvena Zvezda moze da sanja u narednih nekoliko godina, ako ne i decenija.
Cane Vukic Prebranac Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Стварно ми је драго због Евандоратм. Надам се да Лукић и Српски Мурињо гледају и да их бар мало гризе савјест.
Cane Vukic Prebranac Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Селтик би могао проћи у Лигу шампиона без иједне побједе у квалификацијама. А можда и не
Aleksandar88 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ako ima imalo pravde ovaj Celtic ce da zaglavi LE i tamo bude surovo nakantan. Drago mi je i zbog Maribora, hvalio sam ih prosle sezone kako svake godine dizu lestvicu za stepen vise u svojim evropskim nastupima ( + kratka relacija za skoknuti ako ih LFC izvuce :) ).
Nemanja Posrbica Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Porto i Zenit odradili revanše korektno. Nisam ubeđen u kvalitet ni jednog od preostala tri tima. Imam više osećaj da je u pitanju izuzetno slab kvalitet timova na "šampionskom putu". BATE živi od koeficijenta već par sezona, nisu ni blizu onoga što su bili. APOEL takođe, ali makar održava kvalitet sastava iz godine u godinu. Maribor se doterao do CL na krilima haosa u Celticu i pomoći UEFA-e.
Recommended Posts