August 26, 201410 yr Onaj Hulk sa svetskog kao da je ukrao identitet ovom sad...lik je zver TM ma nije zver, nego ste vi Valonci vezare.
August 26, 201410 yr Evandro je igrao i proslu. Jbg lazni maestro nije bio dovoljno dobar novinarima ruznala, grobarima i kontraskim forumskim vedetama. Sad igra za Porto na nivou koji Crvena Zvezda moze da sanja u narednih nekoliko godina, ako ne i decenija.
August 26, 201410 yr Стварно ми је драго због Евандоратм. Надам се да Лукић и Српски Мурињо гледају и да их бар мало гризе савјест.
August 26, 201410 yr Селтик би могао проћи у Лигу шампиона без иједне побједе у квалификацијама. А можда и не
August 26, 201410 yr Ako ima imalo pravde ovaj Celtic ce da zaglavi LE i tamo bude surovo nakantan. Drago mi je i zbog Maribora, hvalio sam ih prosle sezone kako svake godine dizu lestvicu za stepen vise u svojim evropskim nastupima ( + kratka relacija za skoknuti ako ih LFC izvuce :) ).
August 26, 201410 yr Porto i Zenit odradili revanše korektno. Nisam ubeđen u kvalitet ni jednog od preostala tri tima. Imam više osećaj da je u pitanju izuzetno slab kvalitet timova na "šampionskom putu". BATE živi od koeficijenta već par sezona, nisu ni blizu onoga što su bili. APOEL takođe, ali makar održava kvalitet sastava iz godine u godinu. Maribor se doterao do CL na krilima haosa u Celticu i pomoći UEFA-e.