Aleksandar88 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 kako mrzim pehar na tribinama +1 nadao sam se da ce se ostaviti ovog govneta koju godinu po uvodjenju, ali nazalost nisam bio upravu. Link to comment
assück Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 vidi vidi, kaze sudac u studiju da je u pravu turcin bio sto nije svirao penal za Juve. Link to comment
Goranz Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Pitanje je koliko je moguće "kopirati" ovo što Barselona igra, pojedinci kao Mesi, Inijesta, Ćavi itd se ne pojavljuju baš često. Pre će primat da preuzme ovo što igra Juventus, maksimalno zalaganje i krljanje po celom terenu, uz par pojedinaca koji su tehnički potkovani. Link to comment
SleeperSleep Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Pitanje je koliko je moguće "kopirati" ovo što Barselona igra, pojedinci kao Mesi, Inijesta, Ćavi itd se ne pojavljuju baš često. Pre će primat da preuzme ovo što igra Juventus, maksimalno zalaganje i krljanje po celom terenu, uz par pojedinaca koji su tehnički potkovani.juventus ima izuzetan vezni red, vise je to od tehnicke potkovanosti. Link to comment
dillinger Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Zasluzeno... Jbg... Jedino je specialni to mogao zaustaviti u rapsodiji fudbala A jes ih se nauzaustavljao nema šta, cirka dva puta. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 juventus ima izuzetan vezni red, vise je to od tehnicke potkovanosti. Juventusov vezni red sa ova četiri igrača je seznzacionalan. Sjajan meč, Juventus je meč upotpunio odličnom igrom, iza njih je izvrsna sezona. Barclona nešto ispod svog nivoa, ali dovoljno za pobedu. Mnogo promašenih šansi. Link to comment
Budja Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 odlican mec, bravo barsa. sudija govno. Zasto? Nit je bio penal za Barsu, nit je bio faul nad Pogbom u prvom, nit je bio penal nad Pogbom. Sve odlican 5. Osim foliranja Busketsa i nakon toga Neimara u nameri da se Vidalu iznudi crveni, fer, korektna i lepa utakmica koja oba tima tima podize na lestvici likeability. Link to comment
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Meni bila dobra utakmica, uprkos svemu prilično otvorena igra... Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
Jozef K. Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Odlična utakmica. Meni je od svih odluka sudije za proveru da li je Pogba pod faulom izgubio loptu posle koje je Suarez dao gol. Link to comment
Kanzas siti zez Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Zao mi je jedino sto Buffon nema CL. Branio je i danas kao zmaj. Najbolji golman kojeg sam gledao Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Одлична утакмица, право финале. Мало ми футаво што дадоше трећи гол. Link to comment
bradilko Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 sledece godine neki englez,pa novi krug.oo sveti soni ps4 i ostali sponzori.fifa je govno,uefa je dojajna!ma sta je vama?ovo je atak na razum!ma!! Link to comment
aram Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Zasto? Nit je bio penal za Barsu, nit je bio faul nad Pogbom u prvom, nit je bio penal nad Pogbom. Sve odlican 5. Osim foliranja Busketsa i nakon toga Neimara u nameri da se Vidalu iznudi crveni, fer, korektna i lepa utakmica koja oba tima tima podize na lestvici likeability. ok, malo sam preterao, nije bio los, al meni ono bio cist penal... sta god rekao sudija u studiju. Link to comment
Recommended Posts