Sokrat Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Barsa je (prvi put u istoriji) osvojila petu titulu u istoriji Link to comment
SleeperSleep Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Ja nisam siguran da i te gleda... Pola utakmica čita neka sranja sa tableta... isto kao vini. zato ga toliko voli. Edited June 6, 2015 by ikar Link to comment
yolo Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Dobio je zuti...kasnije to je trebalo da bude crveni. Link to comment
aram Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 odlican mec, bravo barsa. sudija govno. Link to comment
Weenie Pooh Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 isto kp vini. zato ga toliko voli.Ja ništa ne čitam, samo pišem. On mora bar na twitter, jbg. Link to comment
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Jel ovo kraj za Pirla? Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
assück Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 zaboravio si oprosteni zuti suarezu za izlazak sa terena posle gola.... naravno sto si naporan, boze. ako cemo da teramo, sta je Barzagli trebalo da dobije za onaj dva u jedan faul posle kog je Mesi sutirao slobodnjak? Link to comment
stajebrebilo Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 ja bih posedovao dres juvea Link to comment
Weenie Pooh Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 100% Jesus I Kaku je zajebao. Link to comment
crtamOrasi Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) https://youtu.be/Cr0_XrgPLcI Edited June 6, 2015 by crtamOrasi Link to comment
Sokrat Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Sjajna utakmica stvarno. Zasluženo Barsa, ovo što su igrali u drugom delu sezone je fenomenalno. Blago sam navijao za Juve, zato što je bio underdog, ali je zaslužila Barsa i drago mi je što su uzeli. Još je Suarez odlučio Link to comment
MocaVukotic Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 kurac, džabe sve kad su bolji. ne pomaže tu ni 1 điđi. zasluženo uzimaju mrski krivonogi pimpleri. juve trso šesto finale od osam, sve to fudbalska sudbina dovodi na svoje mesto. Link to comment
Recommended Posts