stajebrebilo Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 dobar je Nejmarara, pokazuje rame :D app sistem Nejmar Srbin
stajebrebilo Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Bravo Suki. :ziga: Ono par minuta ranije je bio penal za Juve. Uvek nadju nekog poltrona da sudi. bio penal
Geo Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Da je faul bio na 2:1 za Barsu svirao bi bez problema, ovako nije imao muda da odluci...
assück Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) 1:1 u nedosudjenim penalima, Barsa ostecena za Vidalov crveni (za isti start za koji je Suarez dobio zuti, ovaj odvratnik nista. a imao je i ono cukanje Alvesa u glavu. just sayin'). u svakom slucaju pobedjuje fudbal, tj Barsa. Edited June 6, 2015 by assück
Miljenko Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nisam skoro gledao finale, sa ovoliko prilika na obe strane. Odlican mec.
yolo Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 e jbga, bez vidala i morate nema tog boga koji moze da pomogne.
Meazza Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 1:1 u nedosudjenim penalima, Barsa ostecena za Vidalov crveni (za isti start za koji je Suarez dobio zuti, ovaj odvratnik nista. a imao je i ono cukanje Alvesa u glavu. just sayin'). u svakom slucaju pobedjuje fudbal, tj Barsa. Koji nedosudjeni penal za Barsu? Ruka Lihtstajnera nije bila za penal, objasnio sudija u studiju.
radisa Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Aca je upravo uzeo lopatu i krenu da pravi novo dno...
Weenie Pooh Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Suarez u prethodnim timovima nije igrao timski, igrač takvog ega... Ni 30 asistencija nije skupio prošle sezone, bednik.
Meazza Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Suarez u prethodnim timovima nije igrao timski, igrač takvog ega... Ni 30 asistencija nije skupio prošle sezone, bednik. Ja sam ti vec preporucio sta da radis sa komentatorom. Imam zakljuciti da si razvio ljubav prema Aci, poput one reakcije zrtve koja u nekom trenutku pocinje da voli mucitelja.
Recommended Posts