June 6, 20159 yr Bravo Suki. :ziga: Ono par minuta ranije je bio penal za Juve. Uvek nadju nekog poltrona da sudi. bio penal
June 6, 20159 yr Da je faul bio na 2:1 za Barsu svirao bi bez problema, ovako nije imao muda da odluci...
June 6, 20159 yr 1:1 u nedosudjenim penalima, Barsa ostecena za Vidalov crveni (za isti start za koji je Suarez dobio zuti, ovaj odvratnik nista. a imao je i ono cukanje Alvesa u glavu. just sayin'). u svakom slucaju pobedjuje fudbal, tj Barsa. Edited June 6, 20159 yr by assück
June 6, 20159 yr 1:1 u nedosudjenim penalima, Barsa ostecena za Vidalov crveni (za isti start za koji je Suarez dobio zuti, ovaj odvratnik nista. a imao je i ono cukanje Alvesa u glavu. just sayin'). u svakom slucaju pobedjuje fudbal, tj Barsa. Koji nedosudjeni penal za Barsu? Ruka Lihtstajnera nije bila za penal, objasnio sudija u studiju.
June 6, 20159 yr Suarez u prethodnim timovima nije igrao timski, igrač takvog ega... Ni 30 asistencija nije skupio prošle sezone, bednik.
June 6, 20159 yr Suarez u prethodnim timovima nije igrao timski, igrač takvog ega... Ni 30 asistencija nije skupio prošle sezone, bednik. Ja sam ti vec preporucio sta da radis sa komentatorom. Imam zakljuciti da si razvio ljubav prema Aci, poput one reakcije zrtve koja u nekom trenutku pocinje da voli mucitelja.