Nemanja Posrbica Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) Ova fotka me podseti, Juve nema nijednog igrača koje su platili preko 20m evra, a da nije Buffon kojeg su kupili pre 14 godina. To je umetnost poslovanja. Edited May 14, 2015 by Nemanja Posrbica
ArleKino Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Jest, ali ta Italija 2012 je jedina bila ravnopravna sa Spanijom, u prvoj utakmici su zamalo pobedili... Hrvatska - Casillas odbranio mrtvaca Rakitića nakon centaršuta onog što je sinoć (i ne samo sinoć) falio Realu. Portugal - ispali na penale. Ronaldo... Mislim, jest da štanca penale, ali smiješno je otpisivati ga i trpati u bivše u sezoni u kojoj je prebacio 50 golova. Sinoć je u stopostotnoj šansi dodavao Baleu na drugoj stativi i upropastio sigurnih 2:0. Real je igrao dok je igrao Benzema, onaj njegov potez u prvom poluvremenu je bio velemajstorski i, iz nekog neutralnog ugla gledano, šteta što nije zabio. Juventus, za razliku od Italije, ima Vidala i Pogbu u sredini, Moratu i Teveza u napadu te Lichtsteinera i Evru na bokovima. Barcelona je favorit, ali će se dobro oznojiti za titulu.
MocaVukotic Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ne brinite se imamo ovo, samo snazno idemo... Bukvalno hipnotizerski deluju na ostatak ekipe. zizu
Deco Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) Problem sa Ronaldom na centarforu je što on to neće da igra. Mislim da su ga naterali par puta za repku, nije mu se previše dopalo i to je to. Živo me zanima šta bi se desilo da je Anćeloti na početku sezone hteo da kupi Hazarda npr. i da prebaci Ronalda u sredinu full time. Cenim da bi ponovo naprasno postao "tužan" ili šta je već bilo. On čovek igra za svoju statistiku, savršeno mu odgovara da kreće sa krila zato što ima više prostora da utrči, a sumnjam da ga previše tangira to što takva postavka nije baš idealna za tim. On je 2008/09 u Junajtedu povremeno igrao kao najistureniji, ali tad ipak još nije bio tolika zvezda i ime a i imao je Fergusona za trenera. Edited May 14, 2015 by Deco
Meazza Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 @Arlekino Taman posla da ga "otpisujem", nadam se da ces se sloziti da je moje pisanje o njemu malcice slozenije od toga. @Deco Da, ovakva postavka nema smisla. Ne vidim kakva prednost se ostvaruje time sto primi loptu na boku i cupka oko nje kao na svadbi da bi je vratio unazad do prvog slobodnog igraca. Ionako u 95 posto slucajeva da gol tako sto uleti u 16. Dobro, bude tu neki gol iz daljine, ali nije to vredno toga. Nisam znao da on ne zeli to da igra, sve vreme sam krivio Ancelotija, uopste mi nije bilo jasno.
Deco Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 @Arlekino Taman posla da ga "otpisujem", nadam se da ces se sloziti da je moje pisanje o njemu malcice slozenije od toga. @Deco Da, ovakva postavka nema smisla. Ne vidim kakva prednost se ostvaruje time sto primi loptu na boku i cupka oko nje kao na svadbi da bi je vratio unazad do prvog slobodnog igraca. Ionako u 95 posto slucajeva da gol tako sto uleti u 16. Dobro, bude tu neki gol iz daljine, ali nije to vredno toga. Nisam znao da on ne zeli to da igra, sve vreme sam krivio Ancelotija, uopste mi nije bilo jasno. To je moj zaključak na osnovu te priče koja se vukla još iz reprezentacije, ne mogu da tvrdim da je tako bilo ove godine u Realu. Veliko je pitanje koliko se Anćeloti tu uopšte pita. Prošle godine je Ronaldo kod praktično već izgubljene titule nedelju-dve dana pred finale CL igrao rovit i obnovio povredu na nekoj razmerno nebitnoj utakmici za koju bi ga skoro sigurno svaki trener sačuvao sa obzirom na finale. Kvaka je da su on i Suarez valjda bili izjednačeni tad na tabeli za zlatnu kopačku pa je čovek pretpostavljam insistirao da igra, ne verujem da ga je trener terao.
MiddleClass Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Garet je Fejl, Kristijano je igrac za male tekme, Real nema zadnjeg veznog... jbt, sta se sve ovdje pise.
Duci Simonovic Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ma I u mančesteru neb ništa uradio da mu nije bilo teveza da pakuje
Meazza Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Garet je Fejl, Kristijano je igrac za male tekme, Real nema zadnjeg veznog... jbt, sta se sve ovdje pise. Jel po tebi Bale opravdao onih sto milki ove sezone? Real nema dobrog defanzivca na poziciji zadnjeg veznog u rangu Alonsa. Ronaldo jeste igrac za velike tekme, ali njegov potencijal se ne koristi na najbolji nacin u ovakvoj postavi. Ako ima jos nesto nejasno, objasnicemo, nema problema.
dillinger Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Problem sa Ronaldom na centarforu je što on to neće da igra. Mislim da su ga naterali par puta za repku, nije mu se previše dopalo i to je to. Živo me zanima šta bi se desilo da je Anćeloti na početku sezone hteo da kupi Hazarda npr. i da prebaci Ronalda u sredinu full time. Cenim da bi ponovo naprasno postao "tužan" ili šta je već bilo. On čovek igra za svoju statistiku, savršeno mu odgovara da kreće sa krila zato što ima više prostora da utrči, a sumnjam da ga previše tangira to što takva postavka nije baš idealna za tim. On je 2008/09 u Junajtedu povremeno igrao kao najistureniji, ali tad ipak još nije bio tolika zvezda i ime a i imao je Fergusona za trenera. U svakom slučaju najbolji je bio u bordo-zelenom dresu kad je bio najistureniji, na Euru 2012.
MiddleClass Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Bejl im je donio LS prosle sezone i vec tad im se isplatio. Svaku narednu sezonu oni su u plusu sa njim...
Meazza Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Bejl im je donio LS prosle sezone i vec tad im se isplatio. Svaku narednu sezonu oni su u plusu sa njim... Ok ako tako mislis. Ja, naprotiv, smatram da nije opravdao sto miliona ni u ludilu i da je imao katastrofa sezonu.
Bogotac Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ali kakva surova dominacija Juventusa sto se tice transfera zadnjih 3 godine...
Giggsy Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ali kakva surova dominacija Juventusa sto se tice transfera zadnjih 3 godine... Ne moras da nas podsecas <_< Salu na stranu, slazem se :)
Recommended Posts