ducca Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Prvak Engleske - checked Prvak Francuske - checked Prvak Nemacke - checked Prvak Italije....
aram Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 kakva iskrena optužba, nevina šta već, šta lupa ovaj ludak? slusam neveruem nista ne razumem
Weenie Pooh Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Uh jebote, sad mi već stvarno krivo što nisam gledao na RTS-u :D Dajte malo opširnije šta kaže, molim vas.
Meazza Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ja navijam :-) Ali samo zato da ne bude spansko finale. Ja navijam protiv reala i za crnog djavola, a i davno nisu igrali finale. Navijacu i u finalu za njih, ali nece mi biti krivo uopste ako izgube.
Giggsy Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Drago mi je zbog Evre cara, ovo ce mu ladno biti peto finale u karijeri Ne volim Juventus nista vise od Reala, cak ih verovatno za nijansu vise i mrzim, ali bio sam ubedjen da prolaze, napisao sam to i prosle nedelje. Ocekivao sam ili neku kontru ili prekid i sve vreme se secao one precke Pirla protiv Monaca. Na kraju nije bilo direktno iz prekida, ali su iskoristili onoaj slobodan udarac da naprave pometnju u sesnaestercu i dadose ga. Nemaju sta da traze protiv Barce. I Real im je nekoliko puta usao u zavrsnicu sa nekoliko igraca, Barca ce im se usetati u gol barem jednom Jos jednom - Evra :ziga: Edited May 13, 2015 by Giggsy
Krampa Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Barca ce im se usetati u gol barem jednom bice mnogo mucna utakmica. ova juv odbrana ce se napatiti zesce protiv malih brzih.
Meazza Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ronaldo požurio u svlačionicu da bi dao krv, neće da se rukuje sa protivnicima kao obični smrtnici. Pa pazi, nije mu lako, dzabe budzio onoliku statistiku i da mu sad izmakne zlatna lopta.
ducca Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Uh jebote, sad mi već stvarno krivo što nisam gledao na RTS-u :D Dajte malo opširnije šta kaže, molim vas. Pa npr rekao je kako mu igraci Reala ne deluju dovoljno motivisano u zavrsnici jer je nagrada samo produzetak.
Krampa Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 ovo veceras samo je jos jedan dokaz da zalizani nije ni do koljena pimpleru
crtamOrasi Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Carla predala tekmu vadjenjem Benzeme. Skroz glup potez, skoro ko prodaja Di Marie da bi se doveo James
aram Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 ovo veceras samo je jos jedan dokaz da zalizani nije ni do koljena pimpleru krivonogi pimpler za tebe
crtamOrasi Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ali kako je los bio Varane (danas?), neverovatno. Bar 5 katastrofalnih gresaka, najkorisnije sto je uradio bilo je brzo izvodjenje faula u nadoknadi.
Nemanja Posrbica Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Odličan Juve, ali nakon gola. Alegri odlično zamenio sporog Pirla štoperom, jer je duvalo u duel igri. Morata igra jako dobar fudbal, više liči na iskusnog centafora nego na mladog. Vidal je pored one asistencije imao još dva odlična utrčavanja u prostor koje igrači nisu iskoristili. Na sreću su postigli pogodak, ali se i to računa. Ovaj meč je dokaz koliko je Casilas odličan golman. Ronaldo se opet nije pojavio za Real kada je trebalo, nakon izjednačenja. Čak je i čudno, jer Juve striktno brani prostor, a ne čoveka tako da je imao prostor za manevar. Zbog izlaska Benzeme, više je igrao unutra, ali je morao da izađe i povede tim. Velika je razlika u igri sa i bez Benzeme. Bolji je Real u igri, ali je Juve pobedio u golovima. Jako je teško igrati za velike klubove, to najviše oseća Bale u ovom timu Reala. Navijači ga pritiskaju, imam utisak da to loše podnosi.
Recommended Posts