Bogotac Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ne mogu da se otmem utisku da su bili zdravi Frank i Roben,da bi bilo drugacije. Bas me zanima za koju taktiku ce se Enrike odluciti u finalu
Weenie Pooh Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ruxin: Utičeš na igru = aktivan si, nisi više pasivan. Takve stvari je teško proceniti u trenutku. Npr. recimo da je Neymar večeras utrčao i tako povukao za sobom jednog od igrača iz zadnje linije, koji se onda našao iza Suareza i sprečio njega da bude u ofsajdu - da li bi tada moglo da se kaže da Neymar utiče na igru? Šta kad napadač uleti u ofsajd i privuče golmana, čiju kretnju iskoristi drugi napadač (koji nije u ofsajdu) i gurne je u prazan gol? Sudije nekad dozvole gol, a nekad ga (čini mi se ređe) ponište jer procene da je igrač u ofsajdu ipak uticao na igru iako nije primio pas. Imaju previše slobode u donošenju takvih odluka, IMHO.
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Mislim da generalno važi: uticanje na igru = pokazana namera da se igra loptom ili ometanje golmana
Anonymous Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ne mogu da se otmem utisku da su bili zdravi Frank i Roben,da bi bilo drugacije. Bas me zanima za koju taktiku ce se Enrike odluciti u finalu Teško. Enrike se večeras ozbiljno izjebao, što se odlučio da odmara tim i da na kraju izgubi ovu utakmicu, umesto da se Barselona osveti za onaj sramotni poraz od pre par godina i da usput utera strah u kosti onom kom će se pojaviti u finalu.
Deco Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Teško. Enrike se večeras ozbiljno izjebao, što se odlučio da odmara tim i da na kraju izgubi ovu utakmicu, umesto da se Barselona osveti za onaj sramotni poraz od pre par godina i da usput utera strah u kosti onom kom će se pojaviti u finalu. Oni ipak imaju meč na strani sa Atletikom sad za vikend, ukoliko dobiju obezbediće titulu pre zadnjeg kola. Prlično su dobri ove sezone protiv njih (za razliku od prošle) i kontam da imaju pristojne šanse da pobede i da završe posao...Nije da im niži intezitet danas garantuje neki rezultat ali je svakako bolje da se ne iscede. Pretpostavljam da je Enrike rezonovao da sa što manje cimanja overi prolaz, sumnjam da je uopšte razmišljao o događajima iz pretprošle sezone. Sve ovo naravno ako se razreši štrajk u Španiji. Edited May 13, 2015 by Deco
Anonymous Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Oni ipak imaju meč na strani sa Atletikom sad za vikend, ukoliko dobiju obezbediće titulu pre zadnjeg kola. Prlično su dobri ove sezone protiv njih (za razliku od prošle) i kontam da imaju pristojne šanse da pobede i da završe posao...Nije da im niži intezitet danas garantuje neki rezultat ali je svakako bolje da se ne iscede. Pretpostavljam da je Enrike rezonovao da sa što manje cimanja overi prolaz, sumnjam da je uopšte razmišljao o događajima iz pretprošle sezone. Sve ovo naravno ako se razreši štrajk u Španiji. Ma to sam shvatio u recimo trećem minutu drugog poluvremena, ali može da im se desi da puknu finale zbog ovog večeras, Bajern je pokazao da nisu nepobedivi. Edited May 13, 2015 by Anonymous
Anonymous Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) A Mesi je definitivno čudan lik, njemu treba ozbiljna inspiracija da bi uopšte zaigrao, obožavam ga, a kad zaigra, uradi nešto što će se pamtiti decenijama. Edited May 13, 2015 by Anonymous
ArleKino Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ma to sam shvatio u recimo trećem minutu drugog poluvremena, ali može da im se desi da puknu finale zbog ovog večeras, Bajern je pokazao da nisu nepobedivi. Barca je duel efektivno riješila drugim golom. Da je trebalo, dobili bi Bayern uz sav herojski pristup Bavaraca. Bayern je preokrenuo onda kad najzubatije trećine Barcinog trozupca nije bilo na terenu što je neki standard ove sezone - čim jednog nema, Barca kašljuca.
ToniAdams Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ma to sam shvatio u recimo trećem minutu drugog poluvremena, ali može da im se desi da puknu finale zbog ovog večeras, Bajern je pokazao da nisu nepobedivi. pa to si mogao da kazes i za onaj superbajern od pre valjda 3 godine koji je jedinu utakmicu te sezone izgubio od arsenala kod kuce. ne vidim sta je cudno kad treneri kalkulisu, pogotovo kad se to desava na kraju sezone.
John Coltrane Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ja ocekujem od Vidala da bude pukovnik ili pokojnik. Sa druge strane se zna ko jedino moze resiti mec. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh76 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) I retard koji prenosi... Neka hvala Imam Arenu3 HD... Edited May 13, 2015 by Milosh76
Recommended Posts