Weenie Pooh Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Bio, ali pas nije on dobio nego Suarez. Siva zona...
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Cus ofsajd?! Ajte na SZD svi kolektivno... Glas razuma
ToniAdams Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Meni to nikad nije jasno, kad se aktivirao a kad kažu da je "nova akcija" u pitanju. U svakom slučaju je trebalo Suki da ga zakuca, ali usrao se od Neuera. pa kapiram kad nema prekida napada. po mom misljenju trebalo je prekinuti. nije da me briga za bajern, nego cisto interesantnosti radi.
*edited by mod Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Sad gung ho pa da uzivamo. ovo je ionako reseno u Barseloni.
radisa Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 @Weenie Pa aktivirao se ako je krenuo prema lopti, tj. izrazio nameru da učestvuje u akciji... A svaki pas je nova akcija... Mislim, meni je to užasno bulja pravilo, i recimo kad je prekid da li igrač koji ode i stane ispred golmana učestvije u akciji, ako ne pokazuje nameru da udari loptu (kad se uputi centaršut, on uđe u gol, recimo, ili ostane da stoji na 5 metara od gola), ali ometa druge igrače u kretnjama ili utiče na njihove kretnje?
Weenie Pooh Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 pa kapiram kad nema prekida napada. Ma nije, često tolerišu taj pasivan ofsajd ako se aktivira više od pola sekunde kasnije. Meni je to OK, ali mi obrazloženje da je "nova akcija" ne pije vodu. Nije Suarez započeo novu akciju čim je primio loptu, nego je nastavio je Messijevu. Realno, ne može pomoćni da razmišlja o tome i premotava film. Ako je ukačio da je igrač u ofsajdu pasivan - dovoljno dobro, teraj dalje. Gledam ruski Sopcast, lik samo o Liverpulu trtlja. Sve nešto Sturridge, Suarez, Sterling, pa malo Sakho, pa Gerard Houllier...
John Coltrane Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 A kako bi im jebao mamicu za ovaj dlan na ustima dok pricaju!!! Sta kriju, licemeri?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 A svaki pas je nova akcija... Mislim, meni je to užasno bulja pravilo, i recimo kad je prekid da li igrač koji ode i stane ispred golmana učestvije u akciji, ako ne pokazuje nameru da udari loptu (kad se uputi centaršut, on uđe u gol, recimo, ili ostane da stoji na 5 metara od gola), ali ometa druge igrače u kretnjama ili utiče na njihove kretnje? Jebeš takvu akciju, na kojoj planeti ima smisla da je svaki pas nova akcija? Formulacija je glupava, ali razumem zašto se u ovakvim slučajevima obično ništa ne svira. A likovima koji skakuću pred golmanom u očiglednom ofsajdu ne bih svirao ofsajd nego bi ih streljao.
ToniAdams Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 evo ti ovaj, makar nije na ruskom a dobra je i slajba i ne sjecka http://firstrowge.eu/watch/344968/5/watch-fc-bayern-munchen-vs-fc-barcelona.html
Recommended Posts