Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uefa Champions League 2014/15

Featured Replies

jel ovo najbolji napad ikad?

Bolji je bio Anto Drobnjak, Ilija Ivić i Rambo Petković.

• Replies 3.4k
  • Views 202.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To ne mozemo znati, ali jedan od.

Bolji je bio Anto Drobnjak, Ilija Ivić i Rambo Petković.

Dejo, Piksi, Pancev!

Barsa se je za klasu bolja od sva tri ostala tima u polufinalu

-1

barca je trenutno u najboljoj formi, ali ne zaboravimo da ima kompletan sastav na raspolaganju duze vremena.

Da. Mada su Messi-Eto'o-Henry iz 2009. bili strašni.

grafite - dzeko - misimovic je bio bolji :)

Kakav dribling Mesi proda Boatengu, ovom je u momentu mozag tiltovao kao filper, svaka cast :ziga:

ocekivano barca pobedila. 

dobre utakmice juce i danas.

Ma sta mi mozemo da znamo da li je nesto najboje ikad.

mogi bi ovi iz zajebane lige brojati do 6-7 u dvije tekme. bzzez veceras, javite za vikend neki seksi fudbal sa recimo junajtedom u glavnoj ulozi

Fenomenalan drugi gol. Bayern solidan, no nisu uspeli izdrzati do kraja, protiv magicnog napada Barse. :ziga:

Ne sećam se da sam gledao bolji meč dugo. Izvanredna oba tima, imam utisak da Bayern nije zaslužio da se vrati u Nemačku sa -3. Naravno, stvar ukusa, nekome se ovo ne dopada, ali meni je ovo top fudbalske igre, možda je malo preveliki rezultat pokvario utisak o meču. Suarez je ušao u kontra ritam, ali i pored toga je igrao izuzetno kvalitetno, Neymar takođe. Rakitić je danas bio izvanredan. Zaista mi je krivo što nisu igrali Ribery, Robben i Alaba da spektakl bude potpun. Oba tima sa sličnim viđenjem fudbala i sa igračima koji to mogu da pretvore u realno.

mogi bi ovi iz zajebane lige brojati do 6-7 u dvije tekme. bzzez veceras, javite za vikend neki seksi fudbal sa recimo junajtedom u glavnoj ulozi

+1

Da je Van Gal na klupi Barce ili Bayerna, a Ne Van Gal na klupi Nebarce ili Nebayerna, Van Gal bi imo posed lopte 87%  :fantom: 

Ne sećam se da sam gledao bolji meč dugo. Izvanredna oba tima, imam utisak da Bayern nije zaslužio da se vrati u Nemačku sa -3. Naravno, stvar ukusa, nekome se ovo ne dopada, ali meni je ovo top fudbalske igre, možda je malo preveliki rezultat pokvario utisak o meču. Suarez je ušao u kontra ritam, ali i pored toga je igrao izuzetno kvalitetno, Neymar takođe. Rakitić je danas bio izvanredan. Zaista mi je krivo što nisu igrali Ribery, Robben i Alaba da spektakl bude potpun. Oba tima sa sličnim viđenjem fudbala i sa igračima koji to mogu da pretvore u realno.

Bravo za post, isti utisak. :)

Da je Guardiola na klupi Barcelone a Luis Enrique Bayerna bilo bi 1:0

Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka