MiddleClass Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 jel ovo najbolji napad ikad? Bolji je bio Anto Drobnjak, Ilija Ivić i Rambo Petković.
Meazza Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 jel ovo najbolji napad ikad? To ne mozemo znati, ali jedan od.
Milosh76 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Bolji je bio Anto Drobnjak, Ilija Ivić i Rambo Petković.Dejo, Piksi, Pancev!
Mr.Mxyzptlk Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Barsa se je za klasu bolja od sva tri ostala tima u polufinalu -1 barca je trenutno u najboljoj formi, ali ne zaboravimo da ima kompletan sastav na raspolaganju duze vremena.
ArleKino Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 jel ovo najbolji napad ikad? Da. Mada su Messi-Eto'o-Henry iz 2009. bili strašni.
Mr.Mxyzptlk Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 jel ovo najbolji napad ikad? grafite - dzeko - misimovic je bio bolji :)
assignment Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Kakav dribling Mesi proda Boatengu, ovom je u momentu mozag tiltovao kao filper, svaka cast :ziga:
Krampa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 mogi bi ovi iz zajebane lige brojati do 6-7 u dvije tekme. bzzez veceras, javite za vikend neki seksi fudbal sa recimo junajtedom u glavnoj ulozi
Miljenko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Fenomenalan drugi gol. Bayern solidan, no nisu uspeli izdrzati do kraja, protiv magicnog napada Barse. :ziga:
Nemanja Posrbica Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ne sećam se da sam gledao bolji meč dugo. Izvanredna oba tima, imam utisak da Bayern nije zaslužio da se vrati u Nemačku sa -3. Naravno, stvar ukusa, nekome se ovo ne dopada, ali meni je ovo top fudbalske igre, možda je malo preveliki rezultat pokvario utisak o meču. Suarez je ušao u kontra ritam, ali i pored toga je igrao izuzetno kvalitetno, Neymar takođe. Rakitić je danas bio izvanredan. Zaista mi je krivo što nisu igrali Ribery, Robben i Alaba da spektakl bude potpun. Oba tima sa sličnim viđenjem fudbala i sa igračima koji to mogu da pretvore u realno.
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 mogi bi ovi iz zajebane lige brojati do 6-7 u dvije tekme. bzzez veceras, javite za vikend neki seksi fudbal sa recimo junajtedom u glavnoj ulozi +1 Da je Van Gal na klupi Barce ili Bayerna, a Ne Van Gal na klupi Nebarce ili Nebayerna, Van Gal bi imo posed lopte 87%
Meazza Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ne sećam se da sam gledao bolji meč dugo. Izvanredna oba tima, imam utisak da Bayern nije zaslužio da se vrati u Nemačku sa -3. Naravno, stvar ukusa, nekome se ovo ne dopada, ali meni je ovo top fudbalske igre, možda je malo preveliki rezultat pokvario utisak o meču. Suarez je ušao u kontra ritam, ali i pored toga je igrao izuzetno kvalitetno, Neymar takođe. Rakitić je danas bio izvanredan. Zaista mi je krivo što nisu igrali Ribery, Robben i Alaba da spektakl bude potpun. Oba tima sa sličnim viđenjem fudbala i sa igračima koji to mogu da pretvore u realno. Bravo za post, isti utisak. :)
Mercuzzio Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Da je Guardiola na klupi Barcelone a Luis Enrique Bayerna bilo bi 1:0 Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
Recommended Posts