August 27, 201410 yr Odlično su Bugari pucali penale. Jebaće mater Becali iz zatvora igračima. Od moja tri favorita (Red Bull, Dinamo Z i Steaua) iz šampionskog dela žreba za ulazak u CL, niko prošao nije. U drugu grupu sam svrstao Ludogorets, APOEL i Celtic, samo dva. Puno iznenađenja. Strašne greške odbrane Napolija večeras.
August 27, 201410 yr Šteta, potajno sam se nadao da će Liverpul da izvuče Steauu, Bukurešt je tu, a Razgrad...
August 27, 201410 yr Šteta, potajno sam se nadao da će Liverpul da izvuče Steauu, Bukurešt je tu, a Razgrad... Sofija, možeš da ubodeš i Maribor.
August 27, 201410 yr Šteta, potajno sam se nadao da će Liverpul da izvuče Steauu, Bukurešt je tu, a Razgrad... ... je 20km dalje
August 27, 201410 yr Agonija Red bulla u kvalifikacijama za CL. Od koga oni ispadaju iz godine u godinu, koliko su debitanata uveli u ligu
August 27, 201410 yr Sofija, možeš da ubodeš i Maribor. Nisam znao da igraju u Sofiji, može! Mada je i Malme okej sa jeftinim letovima ... je 20km dalje Ja sam mislio da do Razgrada ima fazon 900km
August 28, 201410 yr VIDEO: Mario Balotelli – “I want to win the Champions League with Liverpool” fin, zreo i razuman mlad čovek. puno sreće u novom poglavlju karijere!
August 28, 201410 yr Fail veka. Lako je sad reći...dali su mu dres koji je bio umočen u drogu, nema drugog objašnjenja. A verovatno je bio i napaljen protiv Steaue.
August 28, 201410 yr Bilbao i renovirani San Mames, ludilo http://i0.wp.com/www.elgoldigital.com/wp-content/uploads/newsm.jpg?resize=600%2C242
August 28, 201410 yr Nije renoviran, napravili su novi pored starog. Za 3, 2, 1... će naleteti Arbeitmann da ti objasni zašto je to loše. -_-
August 28, 201410 yr ma nije zver, nego ste vi Valonci vezare. sad videh, riportovan si zbog antivalonskog sentimenta!