ArleKino Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Odlican gol Oxa pa onda usrao gol. Nista, zasluzena pobjeda, ovaj Robbenoliki trener Monaca je car, Moutinho majstor. Engleskim fudbalerima treba zabraniti da igraju fudbal. Neka piju caj u pet, mole Boga da cuva Kraljicu Babu i igraju kriket.
Weenie Pooh Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Najava Romine utakmice u LE, kaže žena "Duel šestine finala Lige Evrope..."
189- Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 bravo middle, bravo keksi bas mi drago zbog carrasca. moj pulen sa menadjera. kondogbia je zver a u uzvratu ocekujem nekih 3-1, 4-1 za atletico
Malvo Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 mogao je ospina da brani sva tri, kurtoa ili de hea bi bar dva odbranio.
James Marshall Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Englezi mogu da zahvale samo Specijalnom što ima neku emociju prema ostrvskom fudbalu, pa se vratio i jedini čuva to malo ugleda kojeg ima engleski fudbal. Tužan je ovo dan za ljubitelje PL, u koje i sebe ubrajam.
B_B Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Simeone se dzentlmenski pozdravio sa Schmidtom...kakva moroncina.
MiddleClass Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Englezi mogu da zahvale samo Specijalnom što ima neku emociju prema ostrvskom fudbalu, pa se vratio i jedini čuva to malo ugleda kojeg ima engleski fudbal. Tužan je ovo dan za ljubitelje PL, u koje i sebe ubrajam. + milion
MiddleClass Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Simeone se dzentlmenski pozdravio sa Schmidtom...kakva moroncina. Sta je bilo, ne vidjeh to?
B_B Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) Pa nije ga pogledao, samo se dzukacki provukao pored njega. A Schmidt na to pokazao thumb up. Edited February 25, 2015 by B_B
Giggsy Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Nisam ja baš tako siguran u to. Morao je Bayer da proba da dođe do drugog. Meni se nekako cini da nece izdrzati da ne prime gol, a onda je gotovo Videcemo...
Meazza Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Englezi mogu da zahvale samo Specijalnom što ima neku emociju prema ostrvskom fudbalu, pa se vratio i jedini čuva to malo ugleda kojeg ima engleski fudbal. Tužan je ovo dan za ljubitelje PL, u koje i sebe ubrajam. Ma kakve emocije, lova. A Englezi (ako izuzmemo spanske gigante) je imaju najvise. Plus su jebeno dobri u tome da nesto izreklamiraju i ishajpuju.
zoki Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 mogao je ospina da brani sva tri, kurtoa ili de hea bi bar dva odbranio.Treći je mogao mada je šut bio baš precizan, drugi ni u ludilu, prvi onako - bio je jak šut a lopta samo malo zakačila, de Gea jedini ima refleks da skine tako nešto..
Nemanja Posrbica Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Meni se nekako cini da nece izdrzati da ne prime gol, a onda je gotovo Videcemo... Ni gol Nemcima ne garantuje prolazak. Bayer nije neko ko je poznat po tome da ima granutnu odbranu i kada krenu da primaju, umeju do puno da broje. Gledao sam ih dosta i ove i prethodnih godina.
Jozef K. Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Fantastičan je Monako. Kakva disciplina u igri plus imaginacija koju je prikazao Mutinjo.
Recommended Posts