Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uefa Champions League 2014/15

Featured Replies

I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas.

Napisao ducca koji nije zadnje 2 godin odgledao 2 cele tekme Juvea. Pogba je zver i najveci zajeb Fergija (pored gospodina iz mog avatara, naravno).

• Replies 3.4k
  • Views 202.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Klop je usrao jer nije trebao menjati.  I nije tacno da nije mogao drugacije, odbranu je menjao jer je Subota dobio neki stomacni virus (info na sky) ali ovo sa Mikitarijanom nije morao a pogotovo ne da opet veruje u svoj prdez zvano Imobile i vadi Aubameyanga iz sredi i seli na desno, pogotovo jer je tim tako vezao tri pobede... Za Kagawu nisam cuo nista u vezi povrede...

Jedino sto nije do Klopa su povrede u odbrani koje se desile, to ih je dosta poremetilo...

I da dodam da Juve igra prljavo do bola, Vidal je sinoc MORAO da fasuje crveni, Pogba ima talenat ali jos daleko nije dobar koliko ga prave...

@Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme.

Ja ne kazem da takvi razgovori nigde i nikada nemaju svoje mesto, samo ono je bilo malo preterano. :)

Ladno rtcg prenosi Arsenal-Monako :isuse:

a ovde straja odabrao bajer-atletiko iako se zna da će biti dosadnih 0:1 ili 0:2 :thumbdown:

Ladno rtcg prenosi Arsenal-Monako :isuse:

ja bih to pre gled'o

Aca Stojanović... :(

Kako mi fali Gojko na rts.

Biće obe dosadne, ali ima nekog šarma u obračunu večitih gubitnika u Leverkuzenu nije da nema

Samo je Elita gubitnička. Navijati za superbogati španski klub je tako gej!

E moj Benderu šta promaši. Simeone začepio dupe kao Mou.

ukrali nam penal

Sa gol linije izvadio Atletiko loptu. :(

Leverkuzen je simpatični  lokalni gubitnik. Ali Atletiko je evropski paćenik, istorijskih razmera :(

prevariće bar jednom martijal ovog patuljka.

Javljaju da Aca posle utakmice dobija plaketu za redak jubilej, "20 godina neraspoznavanja Otmara Hicfelda i Jupa Hajnkesa".

Prečka joj materina!

A Dzon navija za Atletiko. :isuse: