John Coltrane Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas. Napisao ducca koji nije zadnje 2 godin odgledao 2 cele tekme Juvea. Pogba je zver i najveci zajeb Fergija (pored gospodina iz mog avatara, naravno).
assignment Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Klop je usrao jer nije trebao menjati. I nije tacno da nije mogao drugacije, odbranu je menjao jer je Subota dobio neki stomacni virus (info na sky) ali ovo sa Mikitarijanom nije morao a pogotovo ne da opet veruje u svoj prdez zvano Imobile i vadi Aubameyanga iz sredi i seli na desno, pogotovo jer je tim tako vezao tri pobede... Za Kagawu nisam cuo nista u vezi povrede... Jedino sto nije do Klopa su povrede u odbrani koje se desile, to ih je dosta poremetilo... I da dodam da Juve igra prljavo do bola, Vidal je sinoc MORAO da fasuje crveni, Pogba ima talenat ali jos daleko nije dobar koliko ga prave...
Meazza Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 @Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme. Ja ne kazem da takvi razgovori nigde i nikada nemaju svoje mesto, samo ono je bilo malo preterano. :)
Malvo Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 a ovde straja odabrao bajer-atletiko iako se zna da će biti dosadnih 0:1 ili 0:2
Mr.Mxyzptlk Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ladno rtcg prenosi Arsenal-Monako ja bih to pre gled'o
MiddleClass Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Aca Stojanović... :( Kako mi fali Gojko na rts.
levi Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Biće obe dosadne, ali ima nekog šarma u obračunu večitih gubitnika u Leverkuzenu nije da nema
MiddleClass Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Samo je Elita gubitnička. Navijati za superbogati španski klub je tako gej! E moj Benderu šta promaši. Simeone začepio dupe kao Mou.
MiddleClass Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Sa gol linije izvadio Atletiko loptu. :(
levi Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Leverkuzen je simpatični lokalni gubitnik. Ali Atletiko je evropski paćenik, istorijskih razmera :(
Goranz Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Javljaju da Aca posle utakmice dobija plaketu za redak jubilej, "20 godina neraspoznavanja Otmara Hicfelda i Jupa Hajnkesa".
MiddleClass Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Prečka joj materina! A Dzon navija za Atletiko.
Recommended Posts