February 25, 201510 yr I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas. Napisao ducca koji nije zadnje 2 godin odgledao 2 cele tekme Juvea. Pogba je zver i najveci zajeb Fergija (pored gospodina iz mog avatara, naravno).
February 25, 201510 yr Klop je usrao jer nije trebao menjati. I nije tacno da nije mogao drugacije, odbranu je menjao jer je Subota dobio neki stomacni virus (info na sky) ali ovo sa Mikitarijanom nije morao a pogotovo ne da opet veruje u svoj prdez zvano Imobile i vadi Aubameyanga iz sredi i seli na desno, pogotovo jer je tim tako vezao tri pobede... Za Kagawu nisam cuo nista u vezi povrede... Jedino sto nije do Klopa su povrede u odbrani koje se desile, to ih je dosta poremetilo... I da dodam da Juve igra prljavo do bola, Vidal je sinoc MORAO da fasuje crveni, Pogba ima talenat ali jos daleko nije dobar koliko ga prave...
February 25, 201510 yr @Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme. Ja ne kazem da takvi razgovori nigde i nikada nemaju svoje mesto, samo ono je bilo malo preterano. :)
February 25, 201510 yr a ovde straja odabrao bajer-atletiko iako se zna da će biti dosadnih 0:1 ili 0:2
February 25, 201510 yr Biće obe dosadne, ali ima nekog šarma u obračunu večitih gubitnika u Leverkuzenu nije da nema
February 25, 201510 yr Samo je Elita gubitnička. Navijati za superbogati španski klub je tako gej! E moj Benderu šta promaši. Simeone začepio dupe kao Mou.
February 25, 201510 yr Leverkuzen je simpatični lokalni gubitnik. Ali Atletiko je evropski paćenik, istorijskih razmera :(
February 25, 201510 yr Javljaju da Aca posle utakmice dobija plaketu za redak jubilej, "20 godina neraspoznavanja Otmara Hicfelda i Jupa Hajnkesa".