Jump to content
IGNORED

Uefa Champions League 2014/15

renne

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

294

• John Coltrane

290

• Weenie Pooh

181

• Meazza

167

Posted

Odlican rezultat ima Borusija kako su odigrali...

Barsa se prosetala kroz Mancester ko Ivana kroz Berane!

Posted

Slazem se da je Mesi jedan od najboljih plejmejkera i uopste fudbalera u istoriji igre. A ovaj trozubac Mesi-Nejmar-Suarez ima potencijal da bude istorijski.

Posted (edited)

Slazem se, uce u istoriju kao najskuplji trio koji od trofeja ima samo Kup Kralja...

Edited by MiddleClass
Posted

I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas.

Posted

Grijeh je koliko su engleski klubovi nedorasli igranju u LŠ sa izuzetkom konjića iz Londona.

Posted

I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas.

Ма нема он појма. :fantom:

Posted

@Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme.

Posted

@Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme.

Ne svi, samo aktivni...

Verujem da bi se složili za Maradonu i Zidana da nisu bili precenjeni nikada... I tu je kraj spisku... :lol:

Posted

Verujem da bi se složili za Maradonu

Posted

Ja bi za ovakve pokušaje simulacije penala davao crveni i 5 utakmica suspenzije... Ovo je vređalo mozak...

Ako misliš na Albu, ono je bilo za crveni iz momenta. A i kazna od pet utakmica nije preterana.

messi [emoji38]

jel jordi alba najodvratniji igrac na svetu trenutno?

Mislim da jeste. Već nekoliko godina opasno iritira.

Grijeh je koliko su engleski klubovi nedorasli igranju u LŠ sa izuzetkom konjića iz Londona.

+1
Posted

Onaj konjic koji protiv raspalog PSGa toliko stegne cmar da tokom cele utakmice ima 1 sut van okvira i jedan sut u okvir gola koji je i usao u gol?