MiddleClass Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Odlican rezultat ima Borusija kako su odigrali... Barsa se prosetala kroz Mancester ko Ivana kroz Berane!
Meazza Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Slazem se da je Mesi jedan od najboljih plejmejkera i uopste fudbalera u istoriji igre. A ovaj trozubac Mesi-Nejmar-Suarez ima potencijal da bude istorijski.
MiddleClass Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) Slazem se, uce u istoriju kao najskuplji trio koji od trofeja ima samo Kup Kralja... Edited February 24, 2015 by MiddleClass
Meazza Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas.
MiddleClass Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Grijeh je koliko su engleski klubovi nedorasli igranju u LŠ sa izuzetkom konjića iz Londona.
Cane Vukic Prebranac Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 I procitao sam da potcenjujete Pogbu. Za pocetak, decko ima teledirigovane pasove i mocan i precizan sut, jak je i brz kao konj, cesto resava utakmicu svojim individualnim kvalitetom. Ko onda danas nije precenjen, ukupno deset igraca na planeti? Dajte, molim vas. Ма нема он појма.
Weenie Pooh Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 @Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme.
radisa Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 @Indrid: Navići ćeš se, na PPP su bukvalno svi fudbaleri sveta precenjeni balvani s vremena na vreme. Ne svi, samo aktivni... Verujem da bi se složili za Maradonu i Zidana da nisu bili precenjeni nikada... I tu je kraj spisku...
Jozef K. Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ja bi za ovakve pokušaje simulacije penala davao crveni i 5 utakmica suspenzije... Ovo je vređalo mozak...Ako misliš na Albu, ono je bilo za crveni iz momenta. A i kazna od pet utakmica nije preterana. messi [emoji38] jel jordi alba najodvratniji igrac na svetu trenutno? Mislim da jeste. Već nekoliko godina opasno iritira. Grijeh je koliko su engleski klubovi nedorasli igranju u LŠ sa izuzetkom konjića iz Londona.+1
grunt Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Grijeh je koliko su engleski klubovi nedorasli igranju u LŠ sa izuzetkom konjića iz Londona. Onaj konjic koji protiv raspalog PSGa toliko stegne cmar da tokom cele utakmice ima 1 sut van okvira i jedan sut u okvir gola koji je i usao u gol?
Recommended Posts