ducca Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 sta ljudi vide u ovom pogbi... Precenjeni mediokritet, ne bi me iznenadilo da mu agent pumpa reputaciju sa ovim silnim naslovima i meleonima. Ja nikad od njega ne videh nesto cime bi zasluzio sve te hvalospeve. Evo sad i povredi coveka. A City seljacka ekipa, ne znaju gde udaraju. Nije Jevropa za njih...
MiddleClass Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Bravo Suki! Gazi Juve Borusiju, ali im poklonio gol.
MiddleClass Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Pelegrini zajebao sa Dzekom. Bolje da je vezu pojačao.
Timmi Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 mesi bi opušteno mogao da igra vrhunskog pleja sa neke pozicije iza špiceva kad bude ostario - pregled igre, osećaj za dodavanje i kontrola lopte su mu kao u zidana. poezija je i kad dodaje loptu i otvara teren. ti si to sad skontao? nikad mi nije bila jasna ta percepcija mesija kao iskljucivo malog driblera, a jedan je od najboljih plejmejkera u istoriji igre.
Timmi Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Precenjeni mediokritet, ne bi me iznenadilo da mu agent pumpa reputaciju sa ovim silnim naslovima i meleonima. Ja nikad od njega ne videh nesto cime bi zasluzio sve te hvalospeve. Evo sad i povredi coveka. A City seljacka ekipa, ne znaju gde udaraju. Nije Jevropa za njih... siti je ekipa koja je napravljena iskljucivo da napada. ovde je bilo potpuno jasno da nemaju nikakvu sansu.
Malvo Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) ne, ali izgleda drugačije i mnogo uočljivije kad ima dvojicu kojima može da namešta golove i nema toliki golgeterski pritisak. nisam nešto mnogo pratio barselonu ove sezone, pa ne znam da li samo večeras igra malo povučenije, ali razvaljuje i bez driblanja i probijanja po boku. Edited February 24, 2015 by Malvo
Timmi Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ma igra on i dalje najisturenijeg, ali se s vremena na vrijeme povuce i pokupi loptu nazad. kako igra nametne.
Moća Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Meni Sopcast za svaki prenos javlja chanel is offline <_< Dajte neki kanal koji sigurno radi da vidim da li je do mog kompa ili sve ubodem pogresne kanale.
John Coltrane Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Meni utisak oba poluvremena mali Morata, decko je razbio. Ipak mi deluje da Ginter na desnom beku (usao prinudno umesto povredjenog Pisceka) bas i nece blistati i to se videlo kod drugog gola Juvea. Na drugoj tekmi jezivo koliko fali YAYA i koliko Dzeko na momente deluje kao JSL spic.
MancMellow Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Da mi je neko rekao da će mi biti drago da Suarez da gol...
189- Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 nema sta tu da trazi city...steta sto ih nije usrao malo zreb. a odbrana dortmunda kod oba juventusova gola mada ni na drugoj strani nije nista bolje bilo i meni sopcast umro
Cort0 Maltese Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Suki. Bolja je Barca za klasu od Cityja bez Tourea...
zoki Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 http://www.wiz1.net/schedule# Ovde šljakaju svi potoci...
John Coltrane Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=U7-LVFG5o9c
Malvo Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 sopkast, barsa Channel - 255767 meni radi bez problema, još španski komentatori
Recommended Posts