Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Наравно да могу да се замене, у томе је фора. Јануарски прелазни, слабији тимови се више појачавају. Не видим у чему је проблем осим што си се уплашио да ћеш да будеш најгори :p

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

jebiga, bolje onda da biramo ispočetka, novi žreb, 5-7 pikova i gotovo. stvarno ne vidim poentu u remontovanju timova na pola sezone, valjda je fora sa draftom da guraš sa ekipom koju si odabrao na slepo, pre sezone. mislim, igraću kako ste smislili, samo da vam kažem da ste smislili sranje :fantom:

Edited by malkin
Posted

Направи онда Драфтунди лигу где се не мења никада ништа. :fantom:

Posted

ma jok, samo ako pobednik bude neko ko je menjao zdrave i prave igrače, ja to ne priznajem :ješa:

i da se preimenuje topik u polu-draft liga. pola sezone draft, pola sezone da razgrabimo koga smo videli da dobro igra.

ja ništa ne menjam. ne dam ducci Bonija umesto Jovetića. ma i Kabelu ću da zadržim, evo počeo da igra.

Posted

Па и ја задржавам Азара, Кресвела, Ларсона, Лалану, а и Џека ако не оде из Ситија. Избацујем само Ернандеза (повређњног) и Заху.

Posted (edited)

i to za Zahu ima da zažališ, mmw. proigraće kod Pardjua.

ok, rekoh šta sam imao, neću učestvovati u novom draftu, ali neću ni da kvarim zabavu na topiku. nek se javi ko hoće da ponudi trejd, mogu recimo da razmotrim da dam Remzaru za dva igrača i pik u prvoj rundi sledeće sezone :)

Edited by malkin
Posted

Хм, можда си у праву за Заху. Размислићу још.

Posted

ne znam, stvarno ne kapiram. ispada da se nagrađuje neko ko je katastrofalno draftovao. sad lepo može da zameni neki krš sa klupe Kejnom, Ostinom, Dauningom... ja bih dopustio samo duže povrede da se menjaju i međusobnu menjažu. draft sa početka sezone ipak treba da ima veću težinu a ne da možeš 3 od 5 sad da menjaš.

Ima logike to sto pricas. Ali i prethodne 2 sezone (valjda 2) je tako bilo. Poenta je i da se malo povrate u igru ono koji su u kanalu i koji na kraju batale draft ako izgube sansu da se bore za vrh (a ispadanja nema). Plus razbiti malo i monotoniju. S druge strane meni npr ne odgovara previse oporavak ostatka jer zadnji biram ali sta je tu je, dogovor je takav od pocetka sezone. Jedino sto bih ja ogranicio broj promena na 2, ako bi neko izmenjao vecinu draftovanih izgubio bi se smisao, kao sto si i rekao (doduse za bilo kakvu promenu).

Posted

Ne jedi se Malkine, vec uzivaj u pobedi. Cestitam. Valjda cu i ja jednog dana nekog da pobedim.

Posted

uživam, jakako. kad god odem na draft tim, ko da me sunce ogreje. koliko je draft tim vezao pobeda, toliko mi je onaj™ tim vezao poraza. ali ok, oduvek sam govorio da na h2h jedino ima smisla obraćati pažnju u draft ligi :fantom:

hvala na čestitanju--ovo kolo i još možda sledeće da probam da pobedim, pa posle kad mi na lažnom draftu oduzmete Dauninga, Kejna, Ostina, Forstera, Bertranda, Klajna, Berahina, Fabianskog, Ingsa, Bentekaru, Bohana, Eliu, Mojsija, Ulou i Azoyea™ da se polako opraštam od vrha tabele :(

Posted

Е, хвала, сада не морам да се цимам око списка. :fantom:

Posted

Ja ne znam sta da radim sa Uolkotom? U stvari znam zadrzacu ga nego samo drndam Prslina.

Posted (edited)

@ Malkin

Svi dobri igraci koji su ti donosili poene ce, pretpostavljam, i ostati u tvom timu. Ne znam cemu tolika zabrinutost :fantom:

Plus sto je ovaj januar tuzan do bola sto se tice transfera, tako da kontam da ce menjanje igraca izmedju nas biti sva neizvesnost i draz.

edit: Kamo cestitke Tolo lopove?! :fantom:

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

@ Malkin

Svi dobri igraci koji su ti donosili poene ce, pretpostavljam, i ostati u tvom timu. Ne znam cemu tolika zabrinutost :fantom:

Plus sto je ovaj januar tuzan do bola sto se tice transfera, tako da kontam da ce menjanje igraca izmedju nas biti sva neizvesnost i draz.

Pa tradicionalno su igraci koji su u prvom delu sezone explodirali iz drugog plana glavne zvezde zimskog drafta, novajlije su ionako sviranje kurca. Zato i jeste zabrinut Malkin, razgrabice se sve sto je iole preostalo od slobodnih. No bar ce u drugom delu sezone do izrazaja doci draftovani igraci, do sada su razni Downinzi, Kejnovi, Sakhoi, Austini i ostali donosili kljucne poene. 

Edited by ducca
Posted

Po toj logici evo ti Lukaku, Mata, Wiemann...