zoki Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Bio je bonus krug za one koji žele, eno piše na starom topiku
ducca Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Koliko vidim bila su 2 kruga bonusa i potom jedan za izbacivanje igraca. Moje predlog za ovu sezonu, tj pocetak Septembra iste: - Da idu jos 2 kruga - Da redosled bude ili opet randomizovan kojom god metodom ili da bude prema stanju u Klasiku u tom trenutku (prvi krug od najgoreg, drugi obrnuto). S obzirom da je mlada sezona bice mnogo izjednacena H2H tabela pa je bolje po meni Klasik gledati) - Dodatni krug mogu da se izbace samo igraci koji su napustili EPL u medjuvremenu (ili je pao transfer tako da neko teoretski ima 4 igraca draftovana iz istog kluba, sto se granici sa SF). Dakle ne kao prosle godine da svako izbaci po 1 flop. Ko je biran neka izdrzi do Januara jbg.
Прслин Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 И ако је неки од играча озбиљније повређен (месец или више дана према прогнози physioroom). После додатног круга иде вајлд кард како би се избацили новодрафтовани, да подсетим и на то.
ducca Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 И ако је неки од играча озбиљније повређен (месец или више дана према прогнози physioroom). После додатног круга иде вајлд кард како би се избацили новодрафтовани, да подсетим и на то. Ja bih za minimum lom/ligamente i pauzu do NG, ali kako kaze vecina tako neka bude. Jbg bolje danas da utvrdimo sve uslove jer mogu biti faktor i prilikom drafta.
John Coltrane Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Pogotovu sto se u septembru i oktobru igraju kvalifikacije, nije full fixtures (valjda 2 dvonedeljne pauze). Glasam za povredu do NG. I naravno ta 2 kruga nisu obavezni za sve igrace, plus mogucnost trampe ostaje. edit: a cak mislim da je i novembar 2 nedelje pauza, ENG igra prijateljsku sa SCO zato mi nesto ostao i novembar. Edited August 13, 2014 by John Coltrane
zoki Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Može ovo oko povreda.. Trebalo bi napisati 1 pravilnik za ubuduće, imamo li pravnike u ekipi? :D
Tolaa Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Imamo Mocu. :D Dzone, u 2 kruga u septembru valjda svi biramo jos po 2 igraca, da bismo imali po 7 draftovanih u timu. Onaj koji nije obavezan je krug za izbacivanje povredjenog ili onog koji je napustio PL, ali takve necemo ni imati svi. A redosled dodatnih krugova da bude po plasmanu u klasiku.
ducca Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Mislim da nije razumeo, ali da razjasnimo - 2 dodatna kruga su za sve obavezna naravno, a jedan bonus ce biti iskljucivo za zamene odlazecih/tesko povredjenih, dakle nece biti obavezan.
zoki Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ja ove godine igram na suvo, našao sam neke džabe blogove..
John Coltrane Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Da, da, mea culpa, sad prebrojavam u glavi koga sam sve imao draftovane prosle sezone. edit: NBG me podseti na proslu sezonu a danas na poslu Edited August 13, 2014 by John Coltrane
Recommended Posts