Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Bio je bonus krug za one koji žele, eno piše na starom topiku :fantom:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koliko vidim bila su 2 kruga bonusa i potom jedan za izbacivanje igraca. Moje predlog za ovu sezonu, tj pocetak Septembra iste: 

- Da idu jos 2 kruga

- Da redosled bude ili opet randomizovan kojom god metodom ili da bude prema stanju u Klasiku u tom trenutku (prvi krug od najgoreg, drugi obrnuto). S obzirom da je mlada sezona bice mnogo izjednacena H2H tabela pa je bolje po meni Klasik gledati)

- Dodatni krug mogu da se izbace samo igraci koji su napustili EPL u medjuvremenu (ili je pao transfer tako da neko teoretski ima 4 igraca draftovana iz istog kluba, sto se granici sa SF). Dakle ne kao prosle godine da svako izbaci po 1 flop. Ko je biran neka izdrzi do Januara jbg.

Posted

И ако је неки од играча озбиљније повређен (месец или више дана према прогнози physioroom).

После додатног круга иде вајлд кард како би се избацили новодрафтовани, да подсетим и на то.

Posted

И ако је неки од играча озбиљније повређен (месец или више дана према прогнози physioroom).

После додатног круга иде вајлд кард како би се избацили новодрафтовани, да подсетим и на то.

Ja bih za minimum lom/ligamente i pauzu do NG, ali kako kaze vecina tako neka bude. Jbg bolje danas da utvrdimo sve uslove jer mogu biti faktor i prilikom drafta.

Posted

Malo je mesec dana pauze, bolje ovo duccino. 

Posted (edited)

Pogotovu sto se u septembru i oktobru igraju kvalifikacije, nije full fixtures (valjda 2 dvonedeljne pauze). Glasam za povredu do NG.

I naravno ta 2 kruga nisu obavezni za sve igrace, plus mogucnost trampe ostaje.

edit: a cak mislim da je i novembar 2 nedelje pauza, ENG igra prijateljsku sa SCO zato mi nesto ostao i novembar.

Edited by John Coltrane
Posted

Može ovo oko povreda.. :thumbsup:

Trebalo bi napisati 1 pravilnik za ubuduće, imamo li pravnike u ekipi? :D

Posted

Imamo Mocu. :D

Dzone, u 2 kruga u septembru valjda svi biramo jos po 2 igraca, da bismo imali po 7 draftovanih u timu. Onaj koji nije obavezan je krug za izbacivanje povredjenog ili onog koji je napustio PL, ali takve necemo ni imati svi.

A redosled dodatnih krugova da bude po plasmanu u klasiku.

Posted

Mislim da nije razumeo, ali da razjasnimo - 2 dodatna kruga su za sve obavezna naravno, a jedan bonus ce biti iskljucivo za zamene odlazecih/tesko povredjenih, dakle nece biti obavezan.

Posted

Skaut uplacen jos u subotu :*

tapa

Posted

Ja ove godine igram na suvo, našao sam neke džabe blogove.. :fantom:

Posted (edited)

Da, da, mea culpa, sad prebrojavam u glavi koga sam sve imao draftovane prosle sezone.

edit: NBG me podseti na proslu sezonu

145771210202571275508857.jpg

a danas na poslu :isuse:

Edited by John Coltrane