Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

I opstanak sam obezbedila, ali nije vreme za slavlje, vec za kukanje za sledece kolo - ne igra mi 6 igraca. Ocekivala 4 ili 5, sa 2 free transfera bi se popunilo 11, ali onda Taylor zaradi suspenziju. :isuse: Cestitke protivniku, nisam pogledala ko je.

I opstanak sam obezbedila, ali nije vreme za slavlje, vec za kukanje za sledece kolo - ne igra mi 6 igraca. Ocekivala 4 ili 5, sa 2 free transfera bi se popunilo 11, ali onda Taylor zaradi suspenziju. :isuse: Cestitke protivniku, nisam pogledala ko je.

Slobodno povuci cestitke, imam 8 igraca koji igraju, i to ako se kukavni Wisdom odrzi u prvih 11 posle 3 primljena gola. Mogu ja tebi glat da cestitam

cerislave, evo kako se zadrzava prethodni ranking.

SUtctXT.jpg

Na korak sam do zone ispadanja :(

cerislave, evo kako se zadrzava prethodni ranking.

SUtctXT.jpg

Eh, lako je tako kad si u dvocifrenim ciframa... ja pre L'poolove tekme bio na 735. mestu, a sinoc pao na 736. :(

samo jedno mjesto? ja sam pao mislim 12 mjesta nakon te utakmice. ali sam prije toga skocio 12.

Ma da, dobio jos 4 poena s klupe, to je valjda bio neki prosek.

Drugoplasirani u League One je 23. u PPP klasiku, nije ni čudo mi je SPark toliko zbrisao u tolikoj lagodnosti. 

praslinovao™ sam -24

:Hail:

ubiće te Mjuki ako se još nada da pristigne Timmija :lolol:

• Author

Ma kakvi. Digao sam ruke od ovogodisnjeg fantazija. Smor sezona, korak napred - korak nazad od tipa 10og kola.

Malo cu da se zajebavam sada, imam i kartu. Nek ide zivot :*

Al sam ladno dobio Feija proslo kolo za poen [emoji38]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

imam i ja kartu al nešto ne mogu da se naložim na njeno korišćenje. da je bar onakav dgw ko prošle godine u ovo doba, nego sve neki Halovi, Lesteri...

Pantelijo, sta radis, gde su transferi, minusi, nesto? Vidis kako je Lezileb lepo prslinovao. Ili si resio da pustis ovo kolo niz vodu i sacuvas extra transfer za sledece duplo? Ako je tako, pobedices i sa 8 igraca.  :cry:

Bio na maratonu, evo sad odradjujem, izvini :D

Zabagovao mi osećaj za logiku od jutros, ne mogu da se odlučim da li ima smisla odlaziti u -4 zbog Fabregasa. Znajući sebe, uvek sam bolje prolazio ako manje intervenišem u timu, posebno u minut do 12.30, tako da ništa od toga

Guest
This topic is now closed to further replies.