Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Ma ja to okacio zbog retke sive strelice, ne provalivsi da se overall rank jos nije apdejtovao u tom trenutku :isuse: Covek bi rekao da ce ukupni bodovi biti dovoljan hint...

Edited by Calavera

• Replies 6k
  • Views 239.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

nema šta, prošla nedelja je bila preterano dobra, zato sad sledi kazna. dovedem Sotonskog braniča da udvojim u odbrani--Klajnara propusti utakmicu prvi put ikada. dovedem Remija, on se krhak pred meč pokvari... čestitke rivalu, okrećem se triestrećem kolu.

a imao sam boba oca bentekea u timu

Ne videh sta se desilo sa Remijem, povreda?

da

Još da se povrede Kun, Silva i njih dvojica-trojica iz Poola i imam neke šanse za nerešeno...

Hoce i Silva i Kun, posto ih ja imam. A Hazard mi je ©, i njemu odlicno ide. 

nema šta, prošla nedelja je bila preterano dobra, zato sad sledi kazna. dovedem Sotonskog braniča da udvojim u odbrani--Klajnara propusti utakmicu prvi put ikada. dovedem Remija, on se krhak pred meč pokvari... čestitke rivalu, okrećem se triestrećem kolu.

Da da, moze biti, s tim sto sad Sterling i DDG treba da sakupe 15 poena da bih te dobio.

Moreno i Henderson brane +17 protiv Zokijevih, Aguera i Silve. :unsure: Nadam se tihom mancesterskom derbiju.

Tolaaa iskukala Azara.

Da da, moze biti, s tim sto sad Sterling i DDG treba da sakupe 15 poena da bih te dobio.

12, a to će Sterling solo da skupi. čim je ovakvo kolo do poslednjih utakmica, sledi provala poena.

12, a to će Sterling solo da skupi. čim je ovakvo kolo do poslednjih utakmica, sledi provala poena.

Zaboravljas da imas 4 poena na klupi, koji ce uci umesto Klanare i Remija. Tanka svirka.

Tolaaa iskukala Azara.

Svejedno ces da dobijes, ne mogu pokojni Kun i Silva da budu za bar 7 bolji od Mate. Osvojice po 2, ako i toliko. Od koga ja gubim.  :isuse:

Ed: Naravno da su Azaru skinuli i sav bonus. 

Edited by Tolaa

Zaboravljas da imas 4 poena na klupi, koji ce uci umesto Klanare i Remija. Tanka svirka.

3 poena, PVA sa 3 i Vanjama sa 0. i to je 12 poena, pred MUTD-MCI

Moreno i Henderson brane +17 protiv Zokijevih, Aguera i Silve. :unsure: Nadam se tihom mancesterskom derbiju.

Imam i Krula :fantom:

Mada, ne nadam se mnogo, Cesc je verovatno presudio..

Opa, krenuli Sitijevci.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.