Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Ma ja to okacio zbog retke sive strelice, ne provalivsi da se overall rank jos nije apdejtovao u tom trenutku :isuse: Covek bi rekao da ce ukupni bodovi biti dovoljan hint...

Edited by Calavera

• Replies 6k
  • Views 224k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

nema šta, prošla nedelja je bila preterano dobra, zato sad sledi kazna. dovedem Sotonskog braniča da udvojim u odbrani--Klajnara propusti utakmicu prvi put ikada. dovedem Remija, on se krhak pred meč pokvari... čestitke rivalu, okrećem se triestrećem kolu.

a imao sam boba oca bentekea u timu

Ne videh sta se desilo sa Remijem, povreda?

da

Još da se povrede Kun, Silva i njih dvojica-trojica iz Poola i imam neke šanse za nerešeno...

Hoce i Silva i Kun, posto ih ja imam. A Hazard mi je ©, i njemu odlicno ide. 

On 12. 4. 2015. at 11:52, malkin said:

nema šta, prošla nedelja je bila preterano dobra, zato sad sledi kazna. dovedem Sotonskog braniča da udvojim u odbrani--Klajnara propusti utakmicu prvi put ikada. dovedem Remija, on se krhak pred meč pokvari... čestitke rivalu, okrećem se triestrećem kolu.

Da da, moze biti, s tim sto sad Sterling i DDG treba da sakupe 15 poena da bih te dobio.

Moreno i Henderson brane +17 protiv Zokijevih, Aguera i Silve. :unsure: Nadam se tihom mancesterskom derbiju.

Tolaaa iskukala Azara.

On 12. 4. 2015. at 14:20, Behemoth said:

Da da, moze biti, s tim sto sad Sterling i DDG treba da sakupe 15 poena da bih te dobio.

12, a to će Sterling solo da skupi. čim je ovakvo kolo do poslednjih utakmica, sledi provala poena.

On 12. 4. 2015. at 14:34, malkin said:

12, a to će Sterling solo da skupi. čim je ovakvo kolo do poslednjih utakmica, sledi provala poena.

Zaboravljas da imas 4 poena na klupi, koji ce uci umesto Klanare i Remija. Tanka svirka.

On 12. 4. 2015. at 14:27, Moća said:

Tolaaa iskukala Azara.

Svejedno ces da dobijes, ne mogu pokojni Kun i Silva da budu za bar 7 bolji od Mate. Osvojice po 2, ako i toliko. Od koga ja gubim.  :isuse:

Ed: Naravno da su Azaru skinuli i sav bonus. 

Edited by Tolaa

On 12. 4. 2015. at 14:47, Behemoth said:

Zaboravljas da imas 4 poena na klupi, koji ce uci umesto Klanare i Remija. Tanka svirka.

3 poena, PVA sa 3 i Vanjama sa 0. i to je 12 poena, pred MUTD-MCI

On 12. 4. 2015. at 14:26, Aleksandar88 said:

Moreno i Henderson brane +17 protiv Zokijevih, Aguera i Silve. :unsure: Nadam se tihom mancesterskom derbiju.

Imam i Krula :fantom:

Mada, ne nadam se mnogo, Cesc je verovatno presudio..

Opa, krenuli Sitijevci.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout