Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Naravno da protiv mene našlo da te prosere u derbiju začelja.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Odem na tabelu da vidim za koliko pozicija sam ljosnula posle ovog poraza, kad ono, popela se sa 4. na 3.  :cool:

Zato sad sledi jedan poraz od Moce  :frust: koji ce da me gurne na zacelje top 10.  :cry: A ni opstanak jos nije teoretski obezbedjen.  :cry:

Posted

Svaka čast. Evo ti prelazni pehar 

7542.png

Posted

Čestitke. Kad prelazi u trajno vlasništvo?

Posted

Svaka cast :)

Ja ispao u prvom kolu pa posle nisam ni pratio.

Posted

Najbolje da mu cestitamo na pobedi u kupu koji je namestio <_< tako da posle prvih par kola ostanu samo nemaci pojma poput Mjukija koji u ovakvom kolu ne dobaci do 50 poena.  :lolol:

Ali zato za 69. mesto u overall ligi: :ziga:

Posted

Timmi uzima triplu krunu. Svaki respekt. Cestitke

Posted (edited)

Resio da prodam budjavog Argentinca ali sta uzeti umesto njega? Staridza? Runija? Remija?

Liverpulovci jel igra Staridz u ponedeljak posto pise da je doubtfull?

Edited by Moća
Posted

Pogledom na tabelu video sam da sam vec ispao tako da mi pomoc nije potrebna.

Posted

pogledom na tvoj tim sam vidio da sledece kolo imas 5 non playing igraca. sreca da si rijesio da prodas budjavog argetinca.

Posted

Jesi ga prodao? Ja nemam nikakvu ideju sta da radim, tako da ce ovo kolo proci bez transfera i bez pobede.  :cry:

Posted

Prodao sam ga popizdeo sam sto me ubio zadnjih mesec dana a ja ga cekao ko budala. Ali ne brini sad kad sam ga ja prodao proradice sigurno.

Posted

Nece proraditi protiv Utd sigurno. Razmisljala sam i ja da ga prodam, ali sve ono sto bih kupila ne igra u sledecem kolu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...