Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Naravno da protiv mene našlo da te prosere u derbiju začelja.

Odem na tabelu da vidim za koliko pozicija sam ljosnula posle ovog poraza, kad ono, popela se sa 4. na 3.  :cool:

Zato sad sledi jedan poraz od Moce  :frust: koji ce da me gurne na zacelje top 10.  :cry: A ni opstanak jos nije teoretski obezbedjen.  :cry:

Svaka čast. Evo ti prelazni pehar 

7542.png

Čestitke. Kad prelazi u trajno vlasništvo?

Svaka cast :)

Ja ispao u prvom kolu pa posle nisam ni pratio.

Najbolje da mu cestitamo na pobedi u kupu koji je namestio <_< tako da posle prvih par kola ostanu samo nemaci pojma poput Mjukija koji u ovakvom kolu ne dobaci do 50 poena.  :lolol:

Ali zato za 69. mesto u overall ligi: :ziga:

Timmi uzima triplu krunu. Svaki respekt. Cestitke

Resio da prodam budjavog Argentinca ali sta uzeti umesto njega? Staridza? Runija? Remija?

Liverpulovci jel igra Staridz u ponedeljak posto pise da je doubtfull?

Edited by Moća

Pogledom na tabelu video sam da sam vec ispao tako da mi pomoc nije potrebna.

pogledom na tvoj tim sam vidio da sledece kolo imas 5 non playing igraca. sreca da si rijesio da prodas budjavog argetinca.

Sve jedno je :(

Jesi ga prodao? Ja nemam nikakvu ideju sta da radim, tako da ce ovo kolo proci bez transfera i bez pobede.  :cry:

Prodao sam ga popizdeo sam sto me ubio zadnjih mesec dana a ja ga cekao ko budala. Ali ne brini sad kad sam ga ja prodao proradice sigurno.

Nece proraditi protiv Utd sigurno. Razmisljala sam i ja da ga prodam, ali sve ono sto bih kupila ne igra u sledecem kolu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.