Pokojni Ruxin Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Duvaj ga Gylfi! I zbog današnje pobede i zbog osvajanja lige.
Calavera Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) ^ Ja sam ti mislio na Fabregasa tu, cenio sam da Costu nece ni uvoditi... jebiga, oprascaj ako mozes :( A liga jos nije osvojena, ali hvala! Edited April 4, 2015 by Calavera
goofs Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Samo da iskoristim priliku da se poserem po Murinju. Toliko.
malkin Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Bas fali smajli koji koluta ocima. Cak i ja znam kad je vreme da se prestane sa dzinksovanjem. Imas poen vise i Eriksena i van Aanholta protiv Huttona i Greena koji ce obojica da prime bar po gol.praštaj, zaboravih na PVA pa dobro, šanse su 50-50.
Gylfi Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Duvaj ga Gylfi! I zbog današnje pobede i zbog osvajanja lige. Hvala za Coherence, baš mi je legao.
Tolaa Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 pa dobro, šanse su 50-50. Aha, ali da Hutton igra ili ne igra.
Daddy Cool Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Jbt da li je moguce da Azar za gol iz penala i jednu talicnu asistenciju donese protivniku 26 poena...
adasevic Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Stavih Ostina za kapitena (2 asistencije i gol) i jos pride kupih Filipsa (asistencija) jer igraju 2 tekme u ovom kolu... malo sto sam gledao, vidim da ljudi to uopste nisu radili. Cak se uplasih da sam lud sto sam se odlucio za tako nesto. Al ispade dobro :) Sad Ronin da bi me stigao mora da nadoknadi ovih 5 razlike, s tim sto ima samo Kejna (i Silvu, al to imam i ja) a ja ima jos ovaj dvojac QPRa, Krula i Aguera. Kontam da ce tesko da me stigne
nbg4ever Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 (edited) Sto volim kad se ovako pravim pametan, pa se sve zavrsi totalnim debaklom Pauza od fantazija jedno dve nedelje, pa se onda vracam svez & odmoran. Mozda... -_- *Timmiju cestitao kup jos onomad. Srbski Nostradamus, poznatiji ko Labus Edited April 5, 2015 by nbg4ever
San Epifanio Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Opa, evo i Rouzovih 6, za mene apsolutno nebitnih, poena
Moća Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Naravno da usrani Argentinac nije nista uradio i Benteke ce me asistencijom poslati u brod
Muwan Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Čestitke Nistaćima na hrabroj borbi. Dobio sam na bolji izbor kapitena i gol Žirinovskog u nadoknadi vremena, moglo je i drugačije da ispadne. Čestitam i sam sebi na katapultiranju Kuna i Chadlija uz dovodjenje Alexisa i gore pomenutog Žirinovskog. 20 poena zarade, malo li je.
Recommended Posts