Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Sto sorry, tacan odgovor je - moze. :D

hahaha, vidim da je i Fei otisao u minus, i njemu dosadilo da ga sahranjuje Kun...:)

• Replies 6k
  • Views 239.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

E, ako smo ga i Fei i ja uzeli, bolje da pocnete da ga prodajete. :isuse: Sad ce da me sahranjuju redom ovi sto sam ih prodala da bih skrpila za njega. 

Ajd' i ja da dočekam da osušim nekog onako pristojno i sve sa ovom ortopedskom klinikom koju vučem na klupi. Lukaku je odmenio Costu za sve pare i to je to.

Čestitke Poljančetu na igri i borbenosti, i više sreće u narednim utakmicama.

Pantelia, dobio si samo zato sto nisam bila tu da dzinksujem. <_< Cestitam. 

Pa kukala si preksinoc, dosta ti je bilo, protiv Kuna kralja ne pomaze nista  :kralj:

Prvi put u zivotu mi se isplatio odlazak u minus.

Ajd' i ja da dočekam da osušim nekog onako pristojno i sve sa ovom ortopedskom klinikom koju vučem na klupi. Lukaku je odmenio Costu za sve pare i to je to.

Čestitke Poljančetu na igri i borbenosti, i više sreće u narednim utakmicama.

nema to veze sa srećom. klasično nemanje pojma je u pitanju. već dva kola sam ispod globalnog average rezultata.

još se Azpilicueta ispostavio dobrom investicijom na kraju, nadoknadio je -4 za transfer i 6 poena koje je napravio Jaanmat. +2 sam na njemu.

čestitke tebi. sad lepo da otkineš FT Milana u narednom kolu kako bi mogao lagano da ga zaobiđem na tabeli.

a ja da se posvetim čišćenju odbrane od kojekakvih Southemtonovaca i Evertonovaca.

Pa kukala si preksinoc, dosta ti je bilo, protiv Kuna kralja ne pomaze nista  :kralj:

Protiv Kuna kralja ce da pomogne to sto je sad i kod mene u timu. 

Zoki, imas +8. Da me se setis kad opstanes.

Hvala, zadovoljiću se sa +4.. :)

Predstojece kolo ce za mene biti relaksirajuce. Sastajem se sa buducim pppremierligasem Petoletkom. Ako iznenadim sjajno, a ako izginem nista strasno.

a meni baš nikad stresnije kolo. imam imperativ pobede jer bi bilo bruka izgubiti od tima sa ravno 206 bodova manje u klasiku. sa druge strane, neprijatelj ima isto bodova kao i ja u Premeru, tj. dokazano je opasan mag, veštac i Sith lord te kao takav izrazito neugodan i gotovo nepobediv.

краљу...

2uqp25s.gif

omg nbg

mjk prs

sta bre

U duelu neaguerovaca puko sam kolko vidim od izvesnog pikitlona proslo kolo, i to za transfer, u 88' :isuse: od smradine male san©eza.  Ovo kolo nista ni dirao nisam mada igram bez golmana od oktobra...

Svim aguerovcima predvidjam masivan Feil danas.

Patuljak se nece naigrati protiv uvek neugodnog Evertona, a leteca tvrdjava ©osta pocepace one pacere iz njukasla, to je 1-5 

...Feil...

:Hail::lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.