LeBron Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Sto sorry, tacan odgovor je - moze. :D hahaha, vidim da je i Fei otisao u minus, i njemu dosadilo da ga sahranjuje Kun...:)
Tolaa Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 E, ako smo ga i Fei i ja uzeli, bolje da pocnete da ga prodajete. Sad ce da me sahranjuju redom ovi sto sam ih prodala da bih skrpila za njega.
Muwan Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ajd' i ja da dočekam da osušim nekog onako pristojno i sve sa ovom ortopedskom klinikom koju vučem na klupi. Lukaku je odmenio Costu za sve pare i to je to. Čestitke Poljančetu na igri i borbenosti, i više sreće u narednim utakmicama.
pantelia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Pantelia, dobio si samo zato sto nisam bila tu da dzinksujem. <_< Cestitam. Pa kukala si preksinoc, dosta ti je bilo, protiv Kuna kralja ne pomaze nista Prvi put u zivotu mi se isplatio odlazak u minus.
Svarog Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ajd' i ja da dočekam da osušim nekog onako pristojno i sve sa ovom ortopedskom klinikom koju vučem na klupi. Lukaku je odmenio Costu za sve pare i to je to. Čestitke Poljančetu na igri i borbenosti, i više sreće u narednim utakmicama. nema to veze sa srećom. klasično nemanje pojma je u pitanju. već dva kola sam ispod globalnog average rezultata. još se Azpilicueta ispostavio dobrom investicijom na kraju, nadoknadio je -4 za transfer i 6 poena koje je napravio Jaanmat. +2 sam na njemu. čestitke tebi. sad lepo da otkineš FT Milana u narednom kolu kako bi mogao lagano da ga zaobiđem na tabeli. a ja da se posvetim čišćenju odbrane od kojekakvih Southemtonovaca i Evertonovaca.
Tolaa Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Pa kukala si preksinoc, dosta ti je bilo, protiv Kuna kralja ne pomaze nista Protiv Kuna kralja ce da pomogne to sto je sad i kod mene u timu.
zoki Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Zoki, imas +8. Da me se setis kad opstanes.Hvala, zadovoljiću se sa +4.. :)
San Epifanio Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Predstojece kolo ce za mene biti relaksirajuce. Sastajem se sa buducim pppremierligasem Petoletkom. Ako iznenadim sjajno, a ako izginem nista strasno.
malkin Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 a meni baš nikad stresnije kolo. imam imperativ pobede jer bi bilo bruka izgubiti od tima sa ravno 206 bodova manje u klasiku. sa druge strane, neprijatelj ima isto bodova kao i ja u Premeru, tj. dokazano je opasan mag, veštac i Sith lord te kao takav izrazito neugodan i gotovo nepobediv.
Dziber Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 U duelu neaguerovaca puko sam kolko vidim od izvesnog pikitlona proslo kolo, i to za transfer, u 88' od smradine male san©eza. Ovo kolo nista ni dirao nisam mada igram bez golmana od oktobra... Svim aguerovcima predvidjam masivan Feil danas. Patuljak se nece naigrati protiv uvek neugodnog Evertona, a leteca tvrdjava ©osta pocepace one pacere iz njukasla, to je 1-5
Recommended Posts