LeBron Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 3 Alexis, 2 Mert, 1 Chambers, ako nesto ne promene. Tolaa, a da cestitas novom lideru pogadjalice? :)
Tolaa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Cestitam, tek sad sam videla, malopre kad sam gledala jos nisu bili obracunali. Uzivaj dok mozes, neces dugo.
LeBron Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Cestitam, tek sad sam videla, malopre kad sam gledala jos nisu bili obracunali. Uzivaj dok mozes, neces dugo. Jbt svake godine ista trojka u vrhu, sad se samo Mauci umesao...:)
LeBron Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Dodati su bonusi, Alexis ipak samo 1, Mert 3, Chambers 2 Moco jbg, bila je dobra borba, pobedio sam te na ludilo Kun Aguera...:)
Tolaa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Jbt svake godine ista trojka u vrhu, sad se samo Mauci umesao... :) Od sledece sezone naplacujemo ucesce u ligi, fond za nagrade se deli medju prvo troje.
ducca Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 (edited) Pa sta se desilo sa Alexisovim bonusom??? Izgubih za ta 2 boda Jebeni Merteacker u onakvoj mrtvackoj utakmici pokupi 3p, nek se nose u kurac i oni i njihov algoritam. Edited December 3, 2014 by ducca
Behemoth Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Uh uh, samo 1 bonus za Alexisa, i. Pobeda nad Murielom :) I'm in the zone :)
LeBron Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Bustin četvrti put odigrao nerešeno I to sa Feijem koji vec par poslednjih meceva igra na pola kosa, pa na koju stranu prevagne...:) Kralja je dobio za 1, od Skauta valjda izgubio za 1, i sad nereseno...
LeBron Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Priznaj da si pravila kombinacije da uzmes bogoca Kuna? :)
Tolaa Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Mislis da neko ko je napravio jednu izmenu jos juce, a nakon toga mu u timu ostali crveni Krul i Taylor i tamno narandzasti ADM i Naismith, moze da pravi kombinacije za Kuna?
LeBron Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Mislis da neko ko je napravio jednu izmenu jos juce, a nakon toga mu u timu ostali crveni Krul i Taylor i tamno narandzasti ADM i Naismith, moze da pravi kombinacije za Kuna? Ok, sorry. Prsline, RVP je od veceras samo tvoj. Ionako si ga pokvario...
Recommended Posts