Svarog Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 hvala, promakao mi je taj info. svejedno ne bih bio u poziciji da tad i radim transfer zbog privatnih obaveza u to vreme (ovo ja sam sebe tešim).
Muwan Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 (edited) Naravno Chadli i Kaboul na klupi. Pa kosa ti opala dabogda. E, tako. Krepaj, štakore, pa neka ti Fazio i Vertongen i dalje igraju odbranu. Ahahahahahaha. I još Oscar asistirao. Buši. Ahahahahahahaha. Edited December 3, 2014 by beowl
malkin Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Azar i Aguero© u dva minuta, proglašavam pobedu Tolaa slab ti đuđu, ne da se Kun.
zoki Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Prsline, nisi pao, čestitam! Naravno, Kun rešio stvar.. :(
ducca Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Da ja stavim Kaspera na gol a Forstera posadim na klupu
LeBron Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Samo da kazem da mi je Serhio Kun Aguero najveci car na svetu, i da mi je i bez trake koju mu nisam stavio (izvinjavam se Kun) doneo pobedu protiv Moce Rumuna i njegovog kapitena Hazarda koji je i dao gol...
Pokojni Ruxin Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Mrzim kuna i njegovo bogovsko fudbalsko umece!
Прслин Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Prsline, nisi pao, čestitam! Naravno, Kun rešio stvar.. :( :o Шокиран сам. Нисам гледао од почетка, него кренуо са 20 минута закашњења снимке да пуштам на оном СББ сервису, изаберем Челзи - Тотенхем и после 15 минута твој капитен да гол. "То је то", помислим, па пребацим да гледам Сити. Они приме гол (и то је снимак који сам пустио од почетка), ја слегнем раменима и пребацим на Арсенал - Саутемптон. Ту ми било досадно, кренем да убрзавам утакмицу, стигнем до 70' снимка, скапирам да могу да се укључим у директан и пребацим. Кад се нисам шлогирао. Агуеро Прекинута серија, Зоки извини, стварно нисам џинксовао, мислио сам да Азар, Фабрегас, Пеле и Џагелка морају да добију више поена од Агуера у гостима и Терија против Тотенхема. Ето како ништа не знам.
San Epifanio Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 (edited) Za mene je Alexis car. Adasevic je sa pola snage vodio do 89. minuta utakmice u Londonu, a tada stupa simpaticni Cileanac na scenu. Edited December 3, 2014 by San Epifanio
levi Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 (edited) Gubim na najneverovatnije načine ove sezone Ovog puta je protivnik bio bolji na primer, za promenu Edited December 3, 2014 by levi
Tolaa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Pantelia, dobio si samo zato sto nisam bila tu da dzinksujem. <_< Cestitam.
LeBron Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Kome idu bonusi Ars-Sou? Kucam sa moba... Po trenutnom stanju Alexis 3, Mertesacker 2, Chambers 1
Tolaa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 3 Alexis, 2 Mert, 1 Chambers, ako nesto ne promene.
Recommended Posts