Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Да, Дуццо, заслужујеш Лигу 2, али не због Косте који ће да стартује већ што верујеш Вешцу.

Nisam to rekao zbog potencijalnog neigranja vec sto mislim i da ce ako bude u 11 ponovo da bude truba. Prethodna 3 kola me je kostao tesnih poraza jer sam ga prvo sacekao za QPR a onda mi je servirao 4 poena sa trakom. Tim mi je toliko pun rupa da ne mogu da prijustim da i njega zamenim pre sledeceg kola, a rado bih.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ćadli......navaš.....šigi....di maria....sančes

košta...pele...b'hino

ko na klupu? pakao! razmišljam da odmorim koštu....  ^_^

Posted

:cry: Neka mi neko pokloni WC. Ne mogu ovako jos 2 meseca. Cak razmisljam da odem i u neki prslinovski minus kad mi naidje neki protivnik kom bih poklonila pobedu i mogucnost za kompletan remont tima. Mozda malkin u sledecem kolu. Ili ne. 

Posted

Ја се враћам старим навикама. :(

У овом колу сам отишао у -8 и тако зарадио милионче за недељу дана. Само ноћас ми је вредност тима скочила за 0.5, мислим да тај рекорд нећу оборити до краја првенства.

Важније, решио сам се Милета, Уелбека™ и Банета који једноставно не ради када је у мом тиму.

Posted

Kako se zove onaj drugi sajt gde se prati kretanje cena? Posećivao sam prva 2 kola pa se smorio, sad vidim da nema bukmarkovano....a pogubih silne pare na sopstvene gluposti :(

Posted

Unapred se izvinjinjavam svim vlasnicima Sancheza, ali moradoh da ga kupim i prekinem klanje koji mi servira iz nedelje u nedelju...

Posted

Сви су трсли, нико не предвиђа промене са иоле подношљивим успехом. Ја имам неки свој систем, али промашио сам мислећи да ће С. Тејлор да скочи пре Дамета, а није скочио уопште. Такође, уопште нисам очекивао да ће Санчез стићи да скочи 0.3 у овој недељи након што је у прошлој већ скочио 0.2.

Posted

Da li je Yaya dovoljno pao da bi počelo da se razmišlja o njemu, kao da  polako hvata formu u poslednje vreme? Pitam za druga

Posted

Kako je Shippp brutalna liga... Iz kola u kolo igram protiv timova koji imaju sve sto imam i ja + neke jokere od 10 milki tipa Fibergas, Welbeck pa onaj mali vrag Rahim... I sta ti preostaje nego da sutnes na klupu tog kostu i uzdas se u berahina, cadlija i raspalog begovica.. :cry:

Posted

Mozda malkin u sledecem kolu.

odličan plan, ne daj se pololebati! taman ide i int. pauza, tradicionalno vreme za odmor, analizu i remont tima.

Posted

pišaj po sirotinji i doskorašnjim drugoligašima... Lezileb ima takav jeben tim da mu se može da ostavi i Baneta i 1 napadača na klupi. Di Maria i Kosta će da me sahrane, jebalo me razbijanje templejta :isuse:

Posted

Radio Raheem me vec kaznio sto sam ga izbacio iz tima, Tadic ce zabiti najmanje 7 golova kasnije danas.

Posted

and so it begins... samo mi je falila 7+ utakmica, jbt. što ne igraju ko ljudi na 0-0?

Posted

Se secate onda jednom davno davno kad je Chelsea imao clean sheet? Ne? Ni ja >:(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...