Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Ma ok je to, sunderland kuci. Kad se setim da sam zbog penala drzao Gerarda, za silne meleone..

• Replies 6k
  • Views 239.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Malkin razvalio ppp univerzum. Covek ima 14 bonus poena :huh:

7 igraca u timu, ukljucujuci kapitena - 15 bodova. Dvojica na klupi - 19 bodova. Mislim da mi je to treci put u ovih 10 kola da sve ode u kontru.

Malkin razvalio ppp univerzum. Covek ima 14 bonus poena :huh:

15 zapravo, i to jer pokradoše Bejnsa. :mad:

LeBron je još bolji, 75 poena i čeka četvoricu. svaka čast!

Edited by malkin

Ne razumem. Moća, Fei i ja ne učestvujemo u nadgornjavanjima?

Ne razumem. Moća, Fei i ja ne učestvujemo u nadgornjavanjima?

dobar je i Kalabaster u ovom kolu, nema šta, ali mislim da će LeBron ipak sve da nas ušije.

a Feiduno™ je posebna priča, biće ovo treća pobeda u poslednje 4 utakmice tima koji vredi 105.1 meleona. ili će se uzdići do vrha tabele ili će spektakularno upropastiti sav taj potencijal... stay tuned :fantom:

tumblr_n2fukt7FMi1tt1iw0o1_400.gif

malkine, ako guzan upise klinskit mozemo zajedno da se napijemo. naravno, to se nece desiti, jer si ti vec izbockao lutku s njegovim likom <_<

ništa meni ne smeta Guzanov klinšit, onoliko ih ima Eriksene i Adebajore u timu. veći mi je problem što će ADM da se nataslači Demičelisa i ekipe...

Lamela na klupi, ako ikoga uopšte interesuje.

a ima i ovo:

Aguero's goal is the first in the Gameweek by a forward with more than 1% FPL ownership.

Auh da bih dobio Sokolovice, Sanderlend mora da zabije 2 komada Palasu u gostima :isuse:

ništa meni ne smeta Guzanov klinšit, onoliko ih ima Eriksene i Adebajore u timu. veći mi je problem što će ADM da se nataslači Demičelisa i ekipe...

iskusno, iskusno

Presudila mi je

snickers-A840x630.jpg

Ne Fei, naravno, kao da je to uopste moguce :lolol: , nego Alexis Sanchez Carrington. I to u bas gadnom momentu, pred susrete sa Timmijem i malkinom koje sam verovatno vec izgubila. Eto me u zoni ispadanja.  :cry:

Cestitke Bustinu. 

1 golmanski klinsit u 10 kola :isuse: Javlja mi se da me je De Gea prokleo kad sam ga izbacio posle tog jednog, od tad sam izmenjao jos tri golmana i niko nista :(

Presudila mi je

snickers-A840x630.jpg

Ne Fei, naravno, kao da je to uopste moguce :lolol: , nego Alexis Sanchez Carrington. I to u bas gadnom momentu, pred susrete sa Timmijem i malkinom koje sam verovatno vec izgubila. Eto me u zoni ispadanja. :cry:

Cestitke Bustinu.

ne sme se Fei potcenjivati. ruši sve pred sobom poslednjih nedelja, ima najvredniji tim, nadomak je proboja u najboljih milion fantazi menadžera na svetu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.