Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

:)

Foster mi je doneo 2 remija i 2 pobede u 4 lige gde igram :D

Vec sam se pozdravio sa razultatom u ovom kolu kad ono medjutim... U kakvoj sam seriji losih rezultata, svaki bod zlata vredan :)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lezilebe, ti si beše aktuelni h2h šampppion?

kakvo preslikavanje stvarnosti i fantazije, novajlija na šampiona: QPR protiv Mančester Sitija, Металлург protiv Lezilebovich Sitija...

Posted

Dobija li šampion po ukupnom broju poena nešto (ne računajući staru narodnu alatku za izbijanje očiju)?

Posted

Право да пар сезона након историјског тријумфа напише "Вучићу, педеру!" крај аватара. :(

Posted

Sakho vidim tek juce poceo sa treninzima. Uzimati ga ili? 

Posted

Већ пет дана је 100% спреман, али и Керол је прошли викенд одиграо 60' утакмице Б тима. ;)

Posted (edited)

Drugo kolo za redom, vreme je za promene  :fantom:

lige.png

Edited by goofs
Posted (edited)

3. mesto u Đora vs. Đora?!

Da se Fantasy igra u školi (kao što će se igrati), ti bi, Gufs, treći u klupi bio. :)

Edited by kralj
Posted

Đora vs. Đora je renomirana liga u kojoj važe Đoropravila i u kojoj su prva dva mesta uvek rezervisana za dve bata Đore. Tako da sam ja tu praktično prvi :D

Posted

Већ пет дана је 100% спреман, али и Керол је прошли викенд одиграо 60' утакмице Б тима. ;)

kakav sad crni Kerol. nije valjda da je Enveru™ start pod znakom pitanja?
Posted

Ma to se Prslin lozi na najskupljeg. Nema nista od toga, covek jedva da je igrao 60 minuta za B tim. Nece taj skoro da zaigra.

Posted

Del Boske: "I have spoken to our doctors & those of Chelsea & I have decided to leave [Costa] out due to the situation with his pelvis"

jel zna iko šta tačno nije u redu sa Kostom? svaki put navedu neki novi deo tela...

Posted

Zaboga Malkine, obezbedio si opstanak. Nakrivi kapu i odigraj za publiku. Dakle, Baloteli.

Posted

odavno sam ja prodao Kostu. štaviše, nemam ni t od templejta u sredini i napadu. avangarda.

Posted

:blush:

А кој' се не ложи на Најскупљег?

Наравно да ће Сакхо да игра у суботу, а моја се примедба односи на то да му већ после суботе није гарантована минутажа јер ако је Керол играо 60' пре недељу дана, за две-три недеље ће моћи бар пола сата да споји у званичној, а на клупу ће морати или Енвер™ или Бијафра™ (™ by Феи).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...