Muwan Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Prošle nedelje sam proglasio pobedu dok je zec još bio u šumi pa se nadam da ovog puta nisam istripovao da sam danas nekim čudom uspeo da nadoknadim 19 poena zaostatka i pobedim zahvaljujući bonus poenima Chadlija i Kuna kapitena. (i činjenici da protivnik opet nije imao vajde od Coste i ostalih napadača, al' ko te pita...)
kralj Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) ne sme se Fei potcenjivati. ruši sve pred sobom poslednjih nedelja, ima najvredniji tim, nadomak je proboja u najboljih milion fantazi menadžera na svetu... Da, da. Fei.... I raspored mu ide na ruku. Komotno možemo da mu računamo bodove iz sledećeg kola. Otvorio sam mu tim, ima sve igrače koje imam i ja + Tadića i Baneta. Baš su glupo to napravili - mogu da dobijem samo ako stavim Velbeka za kapitena. Inače, posle dugog odolevanja (sve moći anti-virusa usmerene su bile na blokadu ovog sajta), počeo sam da koristim i ovo. Edited November 3, 2014 by kralj
goofs Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Dao si nekome svoj username i password, nemoj da se iznenadis ako pred kraj lige krenu da ti iskacu neki Krkici i Bentovi kao udarne igle mocne masinerije.
Прслин Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Није панк ако укључиш аутопилот. У односу на Фудбал фикс чак је и енбиџијев Скаут мало дет... Не, енбиџи је ипак највећи панкер, он је и платио 49 фунти. :p
kralj Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ma koji pank!? Zezam se. I dizajn je prilagođen nekakvoj šareno-sladunjavoj-poslastičarskoj nameni, a da ne govorim o mejnstrim preporukama za Pelea, Aleksisa, Aguera i Fostera. Nigde autentičnog andergraunda. Nigde Tripijea i Drinka. Mega hejtić.
Gylfi Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Manone, retardu. Pokusni Kunići 10 od 10 iako crvene već drugo kolo, verovatno jer sam pogađalicu počeo da kapiram.
San Epifanio Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Il` Vord da se veceras upise u strelce ili Dziber prima cestitke na pobedi. Mada koliko je dzinksovao, zasluzio je svaki poen.
Muwan Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Pokusni Kunići 10 od 10 iako crvene već drugo kolo, verovatno jer sam pogađalicu počeo da kapiram. ... i još ti neki invalidi za dž skidaju prve pratioce sa grbače. Da nismo u beton ligi tražio bih ti 3 za 3. Edited November 3, 2014 by beowl
Recommended Posts