Dziber Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ma ok je to, sunderland kuci. Kad se setim da sam zbog penala drzao Gerarda, za silne meleone..
Dziber Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Malkin razvalio ppp univerzum. Covek ima 14 bonus poena
Daddy Cool Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 7 igraca u timu, ukljucujuci kapitena - 15 bodova. Dvojica na klupi - 19 bodova. Mislim da mi je to treci put u ovih 10 kola da sve ode u kontru.
malkin Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Malkin razvalio ppp univerzum. Covek ima 14 bonus poena 15 zapravo, i to jer pokradoše Bejnsa. LeBron je još bolji, 75 poena i čeka četvoricu. svaka čast! Edited November 1, 2014 by malkin
kralj Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ne razumem. Moća, Fei i ja ne učestvujemo u nadgornjavanjima?
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ne razumem. Moća, Fei i ja ne učestvujemo u nadgornjavanjima? dobar je i Kalabaster u ovom kolu, nema šta, ali mislim da će LeBron ipak sve da nas ušije. a Feiduno je posebna priča, biće ovo treća pobeda u poslednje 4 utakmice tima koji vredi 105.1 meleona. ili će se uzdići do vrha tabele ili će spektakularno upropastiti sav taj potencijal... stay tuned
Timmi Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 malkine, ako guzan upise klinskit mozemo zajedno da se napijemo. naravno, to se nece desiti, jer si ti vec izbockao lutku s njegovim likom <_<
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ništa meni ne smeta Guzanov klinšit, onoliko ih ima Eriksene i Adebajore u timu. veći mi je problem što će ADM da se nataslači Demičelisa i ekipe...
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Lamela na klupi, ako ikoga uopšte interesuje. a ima i ovo: Aguero's goal is the first in the Gameweek by a forward with more than 1% FPL ownership.
Behemoth Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Auh da bih dobio Sokolovice, Sanderlend mora da zabije 2 komada Palasu u gostima
Timmi Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ništa meni ne smeta Guzanov klinšit, onoliko ih ima Eriksene i Adebajore u timu. veći mi je problem što će ADM da se nataslači Demičelisa i ekipe...iskusno, iskusno
Tolaa Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Presudila mi je Ne Fei, naravno, kao da je to uopste moguce , nego Alexis Sanchez Carrington. I to u bas gadnom momentu, pred susrete sa Timmijem i malkinom koje sam verovatno vec izgubila. Eto me u zoni ispadanja. Cestitke Bustinu.
Calavera Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 1 golmanski klinsit u 10 kola Javlja mi se da me je De Gea prokleo kad sam ga izbacio posle tog jednog, od tad sam izmenjao jos tri golmana i niko nista :(
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Presudila mi je Ne Fei, naravno, kao da je to uopste moguce , nego Alexis Sanchez Carrington. I to u bas gadnom momentu, pred susrete sa Timmijem i malkinom koje sam verovatno vec izgubila. Eto me u zoni ispadanja. Cestitke Bustinu. ne sme se Fei potcenjivati. ruši sve pred sobom poslednjih nedelja, ima najvredniji tim, nadomak je proboja u najboljih milion fantazi menadžera na svetu...
Recommended Posts