malkin Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 gotov je, ništa ne može odbranu QPR-a da učini tako snažnom kao 1 post na nekom opskurnom, duboko urušenom internet forumu :(
Muwan Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Odradio 1 meč suspenzije u liga kupu? Edited November 1, 2014 by beowl
levi Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ne bi bili englezi kad ne bi izmislili tako neku glupost. Koga je onda mučeni Asspiliqueta hteo da ubije kad propušta 3 utakmice?
Gylfi Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Pogubio sam se ovaj GW kao Lazar u EPL-u, crvene strelice sigurica.
Dziber Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Auuuu pa ja tek sad vidim na fanpersija i lukakaru idem 1 berahinom
malkin Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Auuuu pa ja tek sad vidim na fanpersija i lukakaru idem 1 berahinom to je pravi čempppionšipski fudbal! loši tereni, alternativni sastavi, srednji prst establišmentu i njegovim templejtima. mada templejt je izgleda i drugde mrtav, Aleksandar i ja danas delimo samo Sigija i Pelea.
malkin Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ако Моћа данас не победи, никада неће. čekaj, nije valjda... Trotersi protiv Majamija!?
Dziber Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 od vitalne je vaznosti da Kosta danas zablista +1
Прслин Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 čekaj, nije valjda... Trotersi protiv Majamija!? Ма, против мене. Исти нам напади, исти капитен, одбрана мени јача на папиру али и њему једнако добар распоред, а у средини његови Азар, Ремзи и Тадић против мојих Фабрегаса, Санчеза и Валдана... Милета, не Валдана, Милета.
malkin Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ма, против мене. Исти нам напади, исти капитен, одбрана мени јача на папиру али и њему једнако добар распоред, а у средини његови Азар, Ремзи и Тадић против мојих Фабрегаса, Санчеза и Валдана... Милета, не Валдана, Милета. Remzi ne startuje, nemaš brige.
Recommended Posts