Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

dobrodošao Islanđanjanine!

u klasik upadaš bez problema, a predsednik zajednice drugoligaša dr Zoidberg će da te utefteri kao kandidata za čempppionšip pa će se videti kad se primakne početak sezone ko ide u koju ligu itd.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Намештен тим свако коло? Освојио 4-5 пута мини лиге? Трипује да ми знамо шта радимо и да је ово неки виши ниво? Први пост му је на овој теми? Ник му је џокер овогодишњег Фантазија?

:unsure:

Ја бих да овог не пуштамо, јебаће нас ружно. :(

to nek brinu ovi u nižim rangovima :nobles:

Posted (edited)

Sedmi u Dojčlandu završih posle finala, ali imam skrinšot samo dok sam bio trezan. Ipak, ne vrednujem ništa ova Mekdonalds sranja, samo EPL. I debil, nisam slikao global leagues, imam sreće pa mi bar Nemačka upala u kadar.

Hvala na dobrodošlici, malkin i prslin. Prilažem CV sa ostalim veštinama.

euro-2012-semifinal.jpg

Edited by Gylfi Pleasure
Posted

Daj, banujte ovo ODMA!!! Pazi ti to skautsko™ ime. Ovaj pokusava da nas hasluje©...

Posted

Gylfi nije skautsko ime, on je Demspey 2.0

To je bilo jasno posle 3-4 utakmice u njegovoj prvoj Labudovoj sezoni.

Posted

Diaby does Gallas, Michu in DeGea bar, VazTe Mata Michu = Gylfi Pleasure. Skautas™

Posted

te hoću da podignem takmičenje na viši nivo.

Jak 1 nivo, vidi samo kako nam se tema zove :isuse:

Posted

Diaby does Gallas, Michu in DeGea bar, VazTe Mata Michu = Gylfi Pleasure. Skautas™

Diaby Does Gallas је био мој тим пре пар година, бре. :lol:

Posted (edited)

Ja sam se vec prijavio za Fantazy,ako bude imalo mesta,ako ne,sacekacu sledecu sezonu...Kod vas je najozbiljnije organizovano  od svih foruma...

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Ovaj tek stigao a prodaje fantazerske tajne za budzasta™, banuj to! :mad:

u klasik upadaš bez problema, a predsednik zajednice drugoligaša dr Zoidberg će da te utefteri kao kandidata za čempppionšip pa će se videti kad se primakne početak sezone ko ide u koju ligu itd.

Kad rece klasik, jel neko napravio tu ligu? Ja za sada samo u Champppionsipu...

P.S. Bohan danas zabio 1 uvek neugodnom Salkeu  :naughty:

Edited by Calavera
Posted

Послао сам малопре мејл Росу са молбом да обнови класик и пошаље код.

Posted

obnovljena liga...

za nove igrace kod:

589771-149525

Posted

Bez zelje da ispadnem  :fashisto: , ali malo mi bzv to registrovanje na forum u Julu samo da bi se igrao fantazi. Kapiram da su ljudi verovatno mozda i ortaci od nekih vidjenijih forumasa i fantazista odavde te da su dobili invataciju ali svejedno. I svakako je bzv pumpanje postova da bi se zaradila nekakva reputacija. Mislim da definitivno treba neka razvojna liga da se organizuje, pa ko istraje i bude najbolji moze u C'ship dogodine. A ne bi bilo lose i da se da neki doprinos u forumskim raspravama, cisto da se ne bude totalni outsider. Sorry ako mi je stav tvrd i "jajarski" ali neki legitimitet i tradicija Fantazija se mora zadrzati.   :fantom:

Posted

ma samo ostro i konzervatino, u potpunosti podrzavam, bas kako englezi rade! misljenja sam da je bitno da i c'ship treba da bude kao i premer sa 20 natjecatelja, bogz regularnosti i dvokruznog sistema. sve ostalo sto predje ne predje preko tarabe treba u tu kvalifikacionu trecu ligu. starosedeoci nek uzmu makaze u ruke, seku, pa kom' opanci, kom' obojci. 

Posted

Став ти је на месту и дели га већина старих играча и практично сви нови (само је један од њих, извињавам се што нисам запамтио ко, рекао да не би у Трећу ако је будемо правили).

Слао сам ових дана неколико ПМ-ова са подсећањем на договор који имамо па да подсетим и овде: сви нови се за сада пријављују у Чемпионшип (aka Шип), код је 42603-19982, а 10. августа доносимо одлуку да ли ће се правити један велики Шип, два мања Шипа или Шип и Трећа. Колико ми се чини, пресудни утицај на коначну одлуку имаће број пријављених до тог датума.

Што се Премера™ тиче, тренутно смо на 18 учесника. Није се пријавио Баба Џи, што је очекивано, али и још један тим који не могу да откријем без већег цимања (пролазак кроз старе топике и нове ПМ и пописивање) јер је већина учесника по уласку у лигу променила име свог тима. :lol:

Пошто ће промена имена и велики број нових играча да направи збун када крене сезона, па ће топик бити поплављен постовима у фазону "ко је Diaby Does Gallas", "ко је Itzy Bitzy Sneijder", предлажем да сви који играју ставе име свог тима у member title (ко не зна: кликне се на свој ник, па на Edit Profile, па се упише име тима у прозор крај кога пише Member Title и онда се пошаље 10 евра Миралему или кликне сејв, по жељи).

У signature не писати ништа битно јер многи имају искључену опцију гледања туђих сигова, а мембер тајтл је видљив и преко телефона када се кликне на full version.

Уф, колико посла. Идем мало да једем и доспавам.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...