Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Трип, Дринквотер, де Јонг... CSI Premer League ће открити и твој тим када већ нећеш сам да га откријеш. ;)

Ostatak će izgleda da bude mejnstrim bar dok se Asturija ne oporavi.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

A uzmi Mame Biram. Ja sam od njega odustao kada sam u biografiji pročitao da je nestao pet dana pred venčanje, kada ga je kum - Pape Biram odveo na neko momačko u Norvešku.

Razmisljao sam i o njemu, ali previse mi da odvajam 6.5 za rezervu. A i javlja mi se da ce ga dugonogi Crouch istisnuti iz prve postave...

edit: mada to su Stoke i Swansea, mogao bih fino rotirati njega i Siggyja. Sta kazete vi staaari fantazeri, ima li smisla rotirati ofanzivce?

Edited by Calavera
Posted

Ne da ima smisla, nego je rotacija smisao igre. -_-

Mada bih ja sa tim bodovnim kontigentom sačekao alterValensiju i od ostatka za klupu uzeo nekoga za koga se može pretpostaviti da će da bilduje milione.

Posted

Ротирају се голмани од 4.5 и одбрамбени од 4.5 јер за 9 милиона доносе више бодова од једног од 5 који игра скоро стално и једног од 4 који не игра скоро никад. Ротирати једног од шест и једног од 6.5 ми је горе него имати Ериксена или Ламелу (ко год да игра Лалану у Тотенхему ове године) и Замору.

Posted

Tutanj City ušao u Brod :)

koja je šifra za classic ligu?

Posted

Dodati su novi igraci, Valencia 7.0, Caulker 5.0, Montero 6.0.

Posted

kakve su sanse da Bojan nesto napravi posto je dosta jeftin

Posted

Moze da napravi poridz za Arnautovica, npr

Posted

^Mislim teske s obzirom na stil fudbala koji gaji Stoke.

Posted

Вест Хем се распада на турнеји по Новом Зеланду, примају по три комада од полуаматера а кривицу сваљују на нову офанзивну тактику која их је, каже Дебели Сем, ослабила у одбрани. Керол, Коујате и Демел се повредили, Рид још не потписује уговор, Валенсија наводно имао проблем на прегледима (као Нолан својевремено) али ипак потписао и чека радну дозволу... Катастрофа. Кресвел улазио са клупе, имао неке добре потезе али обзиром на све ја сам га са места стартера прекомандовао на вочлисту.

Posted (edited)

Мислим да је доведен због промене имиџа, као пре је било Пјулис рекао Делапу да из аута гађа Крауча, а сада Хјуз доводи клинца™ из Барсе.

Nije Bojan prvi ex-Barcelonin igrač u Stokeu. ;)

-Spominje se da Özil, Podolski i Mertesacker neće igrati protiv Palacea, da će dobiti produženi godišnji što znači da bi Koscielny i Vermaelen mogli zaigrati u paru što je uglavnom rezultiralo sa dosta golova u Arsenalovoj mreži.

-Walcott se vraća u puni trening tek krajem augusta. Možda zaigra nakon te reprezentativne pauze.

-Arsenal između 16.augusta i 5.oktobra igra 7 prvenstvenih utakmica, uključujući derbije kod kuće sa Cityjem (4.kolo) i Tottenhamom (6.kolo), odnosno gostovanja kod Evertona (2.kolo) i Chelsea (7.kolo). (Plus dvije utakmice kvalifikacija za CL, par utakmica grupne faze i Liga-kup.)

Edited by ArleKino
Posted

Arle, ko će da puca penale, naročito dok nema Ozila? a i kad se on vrati, jel on puca po difoltu?

Posted

Arle, ko će da puca penale, naročito dok nema Ozila? a i kad se on vrati, jel on puca po difoltu?

Arteta je uvijek prvi pucač. Drugi je Giroud, treći Özil, četvrti Cazorla, peti je bio Bacary Sagna. E sad, kako je Özil prošle sezone dvaput pucao i dvaput fulao, mislim da će i Szczesny pucati prije njega.

Posted

Javite mi u koju od vaših respektabilnih liga mogu da upadnem kao PPP novajlija?

Moja četvrta sezona, namešten tim svako kolo u prethodne tri.

Osvojio 4/5 puta mini ligu sa prijateljima, 10-17 ljudi (WC 2014, Euro 2012, 2/3 EPL) te hoću da podignem takmičenje na viši nivo.

Pozdrav svima.

Posted

Намештен тим свако коло? Освојио 4-5 пута мини лиге? Трипује да ми знамо шта радимо и да је ово неки виши ниво? Први пост му је на овој теми? Ник му је џокер овогодишњег Фантазија?

:unsure:

Ја бих да овог не пуштамо, јебаће нас ружно. :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...