Прслин Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Надам се само да си повукао обарач у суботу, а не данас. Мени вредност тима скочила 1.7 милиона током вајлдкарда и ова три додатна дана.
pantelia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ne :( Tek sam sad stigao da se posvetim Fantaziju ozbiljnije, i imam jednu jedinu dilemu. Aguero, da ili ne?
kralj Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Надам се само да си повукао обарач у суботу, а не данас. Мени вредност тима скочила 1.7 милиона током вајлдкарда и ова три додатна дана. Good for you. U Derbi kola ulazim sa dve uzastopne pobede u prtljažniku autobusa (ukupno svega 61 primljen gol u dva kola, Tola). Od protivnika očekujem samo da otkaže 5. po redu svadbu, pedikirku, prebaci kanal sa nedeljnog popodneva sa Leom Kiš i napadne sa 3 napadača.
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 U Derbi kola ulazim sa dve uzastopne pobede u prtljažniku autobusa (ukupno svega 61 primljen gol u dva kola, Tola). Od protivnika očekujem samo da otkaže 5. po redu svadbu, pedikirku, prebaci kanal sa nedeljnog popodneva sa Leom Kiš i napadne sa 3 napadača. Posle dva uzastopna poraza, sve za vikend otkazano (moja svadba, npr!), dzinksovanje na prvom mestu.
pantelia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Гол сваких 20' и повреда сваких 30'. To. Ali ako ne on, koga mesto njega? Mancester i Liverpul ne diram, Dijega Kostu vec imam, da li da prebacim sredstva na midfieldere, oh?
ducca Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Jos drzim Runija ne znajuci koga da metnem umesto, a cena klizi li klizi
Прслин Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 To. Ali ako ne on, koga mesto njega? Mancester i Liverpul ne diram, Dijega Kostu vec imam, da li da prebacim sredstva na midfieldere, oh? Ох, ох. Срећа да они фини људи са остатка форума не играју Фантази, они би ти одмах избрбљали све комбинације. Планетарни лидер добија признања које је заслужио, макар и кроз медијску славу: http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2014&mm=10&nav_category=91&nav_id=906604 Предлажем да покренемо иницијативу да добије националну пензију.
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Lepe informacije crpim sa sajta fantasysootballscout.com Ovo je Mjukijeva pobeda.
zoki Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I beneficiran radni staž.. Eto i on čita skaut.. U sledećem izdanju intervju sa poslednjim na planeti - Feijem :D
Прслин Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Мене занима како један човек да 15 фунти за неке податке и онда буде први на свету, а други да 15 фунти за исте те податке па буде 9. у Премеру. Не знам у чему је ствар. Можда су Мјукици подметнули неке лажне кинеске статистике?
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) U sledećem izdanju intervju sa poslednjim na planeti - Feijem :D A Mjukija i skaut tovari, to je jedino objasnjenje. Da krene na neko hodocasce k'o onaj pobednik od pre par godina sto se molio po Medjugorju, i Bob bi se sprdao s njim. Edited October 2, 2014 by Tolaa
nbg4ever Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Moj je placen 12,5£ :( Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts